Am un ebook reader de dat – update

DSC00917-1

Dupa cum bine ati vazut in ultimele articole sau pe IG, in viata mea a aparut un Kindle Paperwhite, un reader pe care mi l-am dorit enorm, in special pentru lumina incorporata. N-am tras linie in privinta cartilor citite-n 2014, iar asta deoarece topul a fost unul destul de rusinos, fata de alti ani. Unul din motivele pentru care nu am citit atat de mult n-a fost timpul, caci a fost din plin, ci lumina, becul acesta din camera mea intunecata care-mi provoaca dureri de cap, cand vedeam ca trebuie sa-l tin aprins toata ziua, ca sa pot vedea pe unde pasesc. Dar sa nu intram in detalii.

Cum pe biroul meu se afla acum doua e-readere si ambele functionale, m-am gandit ca cel vechi, Sony-ul (Sony PRS T1), sa vi-l daruiesc voua. Sunt convinsa ca exista cineva pe aici gata sa-l primeasca si sa-l iubeasca, dar mai ales, sa citeasca cu drag carti electronice.

Trebuie sa mentionez faptul ca voi fi subiectiva cand voi alege castigatorul/castigatoarea, iar asta deoarece imi doresc sa ajunga pe maini bune si nu pe mana vanatorilor de concursuri. Daca nu ma voi putea hotari, atunci voi apela la random.org.

Ce trebuie sa faceti pentru a-l avea? Ei bine, e simplu. Sa ma convingeti, printr-un comentariu la aceasta postare, de ce vi-l doriti atat de mult. Daca-mi recomandati si-o carte care v-a marcat in 2014, v-as fi recunoascatoare. ^_^

Acestea fiind spuse, micul meu concurs va tine pana saptamana viitoare, joi, 15.01.2015, la ora 23:59.

Mult succes si abia astept sa ne citim! 😀

Nota: concursul se va desfasura doar pe teritoriul Romaniei si al Belgiei.


LE: N-am crezut ca o sa-mi fie atat de greu sa aleg castigatorul micului meu concurs. De azi-noapte tot citesc si recitesc ce mi-ati scris aici si ma simt atat de neputincioasa ca nu am cate un e-reader pentru fiecare…

Totusi, destinul a decis cine se va bucura de el, de fostul meu reader, prima mea dragoste, cum ar veni. ^_^  Mihaela Alexandrescu, you’re the winner! Te rog sa-mi lasi un mesaj cu adresa de livrare (aici, pe pagina de contact sau pe FB), iar spre sfarsitul saptamanii viitoare pachetul va ajunge-n mainile tale.

Va multumesc enorm pentru recomandari (toate-s trecute pe lista, deci 2015 are sa fie un an plin :D), pentru ca mi-ati scris si ca v-ati deschis putin sufletul in casuta mea virtuala. Sper sa mai treceti pe aici, sa ne mai citim si sa ne mai bucuram impreuna de astfel de oportunitati, dar si de micile bucurii ale vietii.

Weekend senin sa aveti, plin de carti, povesti captivante, ceaiuri aromate si pe cei dragi aproape! ^_^

Au trecut pe aici:↓

Diana Mihaela Oana Laura Camelia roberts Bia Orjen Alexandra Ali Andreea Lc Raluca Ioana Andra :) Cati Mihaela Alexandrescu Paula Irina Gal Darius Adina Vulpe Oana's Books Cati Alina Mihaela Carmen Movilă Alice Ciobanu Luminita Ana G. Raluca Marie Wolfski rosu vertical Margeluta Raluca