Bucuria zilelor de luni

Exista o persoana in lumea aceasta care m-a facut sa iubesc zilele de luni. Involuntar, bineinteles, dar a reusit. Daca inainte tanjeam dupa weekend-ul abia (pe)trecut in ritmul meu, facand doar lucruri care ma relaxau si binedispuneau, acum nu ma mai trezesc atat de morocanoasa ca inainte. De ce? Pentru ca in zilele de luni are grija postasul sa-mi aduca cea mai draga scrisoare. O astept cu atata nerabdare, incat mai si uit de ea, tot gandindu-ma atata…

S-a intamplat pana acum sa fie o simpla coincidenta, ca scrisoarea sa ajunga mereu lunea la mine. Dar acest lucru-mi dovedeste mie, inca o data, ca totul se intampla cu un scop, un scop precis, ca sa ne fie, intr-un fel, mai bine.

Ii multumesc in fiecare scrisoare domnitei care si-a facut curaj sa-mi scrie si sa-si deschida sufletul in fata mea. Nu am mai intalnit o astfel de persoana pana acum, dar iata cum mereu exista un inceput pentru toate. Topai precum in copil, in clipa in care vad plicul in cutia postala, dar si mai mult in clipa in care-i citesc cuvintele, in timp ce savurez, cu cel mai mare drag, unul din ceaiurile primite odata cu scrisoarea.

poză 5

Ii sunt recunoscatoare ca a continuat sa-mi scrie de-a lungul acestor luni si mi-a adus de fiecare data o bucurie-n suflet. E un mare dar sa stii ca un om s-a asezat la masa de scris si a asternut cateva ganduri pe o foaie alba, dupa care a avut grija ca plicul sa ajunga la destinatie.

Voi mai trimiteti scrisori?

Au trecut pe aici:↓

Ioana Matei Andra :) Mihaela Adina Ioana roberts alipety Bia Luminita Vica Diana Nice O Oană Monica Ramona Kadia Dorian Mărgeluţa Raluca Raluca