Fara titlu

Sunt zile despre care nu vrei sa vorbesti. Zile pe care toata lumea le traieste, dar fiecare in intimitatea lui. Zile ploioase, inzapezite sau zile c-un soare puternic, de numai dureri de cap pot promite. Astfel de zile stau ascunse-n noi si se intorc in ritmul lor. Poate o data pe saptamana, poate mai des sau poate mai rar. Dar nu ne parasesc. Ne cunosc adresa, sufletul, si n-au cum sa dea gres in cautarea noastra. Ne gasesc mereu. In acelasi loc, in acelasi trup..

Si totusi, oricat de deprimante ar parea aceste zile, avem nevoie de ele, ca sa ne resusciteze, sa ne faca sa constientizam unde gresim si de ce batem pasul pe loc. Avem nevoie de ele, ca sa cunoastem mai tarziu, bucuria. Sau sa traim acele cateva secunde de lumina pura, simpla..

Azi e o astfel de zi. O zi in care nu am reusit decat sa ma adancesc mai mult in ganduri. O zi in care mi-am propus sa fac multe, dar n-am reusit mai nimic. O zi ploioasa, posomorata, in care nici vocea omului iubit nu te mai binedispune. Sau mail-ul de la cea mai buna prietena.

Ii spuneam zilele trecute cuiva ca acesta este pretul pe care trebuie sa-l platesc, pentru un trai mai bun. Un pret care-i plin de singuratate si zile ca cea de azi. Un pret care abunda-n neliniste. Un pret care lasa golul din suflet sa iasa la suprafata. Un pret foarte mare, pe care nu cred c-am sa reusesc sa-l achit prea curand.

P.S. Stiu ca lalele n-au ce sa caute in contextul de fata, dar ma straduiesc sa gasesc acel lucru bun din fiecare zi posomorata.

Au trecut pe aici:↓

Andra :) Ioana Matei Vica Raluca roberts Ioana Nice ella She wolf roberts Bia