Doi negri mititei

 Sa va las sa ghiciti?1619296_735465789797963_1671009973_n

Sau sa va spun ca cea din stanga sunt eu, iar cel din dreapta fratele meu?

Vreo 10 ani aveam. El, 11. Tin minte ca tata ne facuse poza, iar daca nu ma insel, a fost facuta cu o camera de unica folosinta, castigata la un concurs Chipicao. Bai ce bune erau cornurile acelea! Costau ele in jur de 20.000 de lei, mult, foarte mult la vremea aceea, dar incetul cu incetul, am reusit sa completam un album cu abtibilde si sa castigam primul nostru lucru. O camera de pe care am developat mai apoi vreo trei filme si i le trimiteam mamei in Belgia, calde, abia scoase din centrul din Dumbrava. Nu aveam cum altfel sa ne vedem atunci, caci nu aveam bani de calculator sau alte minuni.

In fotoliile acelea am dormit pana la 16 ani, in aceeasi camera, pana cand mama s-a decis sa le schimbe. Le mai avem si acum, inclusiv paturile de pe ele, dar sunt uzate, tari si incomode. Si totusi, ma simteam independenta ca pot dormi singura. 😛

De perdelele acelea am scapat demult, slava Domnului, dar tabloul acela micut, nu stiu cum se face, caci si acum il mai avem.

Pielea creola m-a parasit, dar nu si pe fratele meu. Bobul, he he, ce coincidenta! Si cand imi amintesc ca nu imi placea decat sa fiu tunsa baieteste, ca sa stea caciula fixa pe cap, pentru cand ieseam la sanius. Si imi gadila fata, of, la fel ca puloverele acelea de lana.

Ce fericiti eram..

Au trecut pe aici:↓

O Oană Mihaela Ioana Andra :) roberts Vica Luminita Raluca She wolf Monica Ioana Matei Diana