DIY – Travel Diary

De cand am vazut acest link, gandul mi-a stat numai la cum sa fac si eu un astfel de jurnal. Cum bugetul nu mi-a permis sa cumpar un jurnal gata facut, de pe book depository, m-am gandit sa il fac eu, de la inceput pana la sfarsit.

N-am reusit chiar de la inceput, caci jurnalul de baza il gasisem deja intr-un magazin tare fain, mai trebuia doar cateva imagini potrivite, o foarfeca, cateva timbre si chef de creat ceva frumos. Cum am reusit sa dispun de toate acestea intr-o seara racoroasa, n-a mai durat decat ceva zeci de minute pentru ca jurnalul de calatorie sa fie gata. 😀

80bb8f86877811e3b9410edc7135ac19_8

Dupa cum ati observat mai sus, am rupt cateva foi din cateva reviste de travel si crafts, am mai gasit cateva stickere prin dulap, am avut la dispozitie si washi tapes (pe care nu le-am folosit decat foarte putin), jurnalul clasic, un lipici si cateva plicuri si etichete.

N-am facut decat sa decupez litere si imagini, dupa care le-am tot aranjat pe jurnal, pana cand am fost multumita de cum arata. Le-am luat apoi pe rand si le-am lipit, dupa care le-am presat putin cu palma, pana cand am fost sigura ca s-au lipit bine de tot.

DSC_0007

DSC_0005

Am mai adaugat in interior cate un plic pe fiecare parte a copertii, pentru a tine biletele si micile suveniruri din calatorii, intr-un singur loc. Hop si-o eticheta pe prima pagina si jurnalul a fost gata!

DSC_0017

DSC_0020

Deja ma gandesc sa mai fac vreo cateva… 😀

Au trecut pe aici:↓

Mihaela Ioana Matei O Oană Ioana Diana simsim Vica Kadia She wolf Raluca Ile Andra :) Oana Bia ella Eliza