Sfarsit de ianuarie si niste planuri

Saptamana ce vine tine cu tot dinadinsul sa fie mai plina decat cea curenta. Daca acum pic de oboseala si somn, tare mi-e ca asta nu e nimic fata de ce are sa ma astepte in curand. Ma bucur, totusi, ca in aceasta saptamana am reusit sa lucrez doua zile, cat sa-mi strang ceva bani pentru viitoare scurta vizita in Romania. Parca niciodata n-am asteptat un eveniment cu atata nerabdare ca acum si este pentru prima data cand o sa particip cu atata drag, alaturi de omul meu. Am inteles (de pe Facebook, desigur) ca iarna s-a intors in tara si ca iar s-au facut doua tabere cu cine-i pro (copiii) si cine-i contra (soferii). Acum poate o sa supar pe cineva ca imi doresc ca iarna sa ramana pe acolo cat mai mult timp, ca sa apuc si eu sa ma bucur de cativa fulgi de nea si de-o fuga pan’ la munte. 😀

Nu vreau sa ma gandesc ca deja e sfarsitul lunii ianuarie, iar eu n-am apucat sa termin decat o singura carte, dar sa incep alte trei. Daaar la capitolul actualitate stau foarte bine, avand in vedere ca am reusit sa urmaresc stirile flamande zi de zi ( la tv, radio si citind ziarele), asa ca ceva-ceva tot am facut.

Si la capitolul plimbare am stat bine in aceasta luna, acest lucru datorandu-se omului care a reusit sa ma mai scoata din zona mea de comfort. Ba o plimbare pe la second, ba o iesire prin parc.. toate aceste mici iesiri m-au binedispus si relaxat. Am petrecut si-o dupa-amiaza frumoasa alaturi de Vica si Luca, intr-un local tare fain din oras. S-a povestit mult, s-au rasfoit carti, s-au mancat prajituri de-ti venea sa te lingi pe degete si s-au savurat Chai-Latte-uri cu mare pofta. Ah, orice iesire alaturi de acesti oameni e un succes! Mai ca nu-ti mai vine sa-i lasi sa-si faca treburile, la cat de bine te simti in compania lor.

S-a facut si curatenie, bineinteles. De la dulapul de bucatarie, pe care l-am reorganizat si l-am umplut cu borcane cu bunatati, pana la curatenie pe Facebook, oh, de toate am avut parte! Mi-am sters mai toate fotografiile din cont, am mai dat cateva unfriend-uri si cam atat. Dar m-am tinut tare saptamana aceasta si in afara de o fotografie cu o vedere si link-urile de la blog, n-am publicat nimic! Cu totii stim ca exista viata si fara Facebook, numai ca nimeni nu ia initiativa si fiecare gaseste cateva scuze pentru a mai ramane in acea lume virtuala, plina de fericire sau dimpotriva, asaltata de razboaiele de pe bloguri. Simt ca nu mai am ce cauta pe acolo, fapt pentru care contul o sa ramana activ doar pentru a conversa cu colegii de scoala. (in timp ce curatam lista de prieteni, am dat de o gramada de persoane despre care mi-am spus “ah, nu o/il pot scoate, ca o/il cunosc.. “. abia mai tarziu am realizat ce tampenie am gandit, cand pe jumatate de oameni ii “cunosc” doar din fotografiile si gandurile pe care si le-au insirat pe wall-ul personal.) :-)

Voi cum vedeti acest sfarsit de luna?

Au trecut pe aici:↓

Ioana Matei Andra :) Raluca Mihaela Veronica Margot roberts Oana Bia Vica Andreea Mărgeluţa O Oană Ioana Diana Diana Maria ella She wolf Kadia Raluca