Cel mai frumos blog de calatorii

Nu stiu cum se face, dar mereu cand ma apuc sa invat pentru scoala, ma trezesc ca mai verific odata e-mail-ul, bloglovin-ul si toate cele. Si mereu, dar mereu gasesc cate un blog nou care sa-mi acapareze tot timpul dedicat studiului. 😀 Ei, hai, glumesc si eu, ca am invatat ieri, in mare parte, asa ca seara de duminica o dedic blogurilor noi.

Nu stiu (again) cui sa-i multumesc pentru ca mi-a scos blogul in cale. Oi fi vazut vreun link pe FB, nici eu nu mai stiu… dar MULTUMESC!

Blogul se cheama cristisiadriana.ro si a devenit favoritul meu blog de calatorii dintre toate citite si urmarite pana acum. M-am lasat in ultimele ore purtata de povestile si de experientele lor, pe meleagurile din Romania, Italia, India si multe altele. N-a fost articol pe care sa nu-l citesc pe nerasuflate. Iar fotografiile, oh, fotografiile! Niciodata n-am tanjit mai mult dupa Cinque Terre sau dupa aromata Indie.

Nu stiu (of, nu stiu nimic!) cum au reusit acesti doi oameni sa fie atat de organizati in privinta timpului dedicat fiecarei calatorii, dar si cheltuielilor facute. Pe blogul lor gasiti pentru fiecare escapada cate un articol dedicat cheltuielilor, lucru care m-a convins ca se poate! (ce se poate, vedeti voi acolo ce 😛 )

Acum nu stiu ce sa fac. Sa ma apuc sa recitesc toate articolele sau sa ma apuc sa-mi fac planuri (care sa-mi si iasa)?

Poza e de aici.

Au trecut pe aici:↓

Oana O. Raluca Nice Ioana Mărgeluţa Bia Andra :) Diana Diana She wolf Mihaela Ioana Matei