Niciodata nu-s destule

Voi stiti cat de mult iubesc agendele, caietele si tot ce tine de papetarie. Daca atunci cand traiam in Romania eram destul de limitata in privinta acestora, ca nu se prea gaseau prin Sibiul meu drag, universul mi s-a largit considerabil de cand m-am mutat in Belgia, de am ajuns acum sa nu mai stiu ce agenda sa aleg. Sunt mult prea multe, mult prea frumoase si le visez noapte de noapte, pe fiecare in parte.

In fiecare saptamana trec pe la Standaard Boekhandel. O iau agale pe stradute mici si pline de povesti, trec pe langa teatru si pe langa bistro-uri ademenitoare. Cand pasesc in librarie, uit de ceas, de timp, de ce mai am de facut. Acolo stau cele mai cele agende, iar pana nu le rasfoiesc pe toate, de la cap la coada, nu pot parasi magazinul. Mici, mijlocii, mari, de travel, de gatit, Moleskine sau alte brand-uri. Coperta din piele sau imbracata-ntr-o harta a lumii, nu e una pe care nu mi-as dori sa iau cu mine.

Vreau sa scriu in cat mai multe agende, sa pastrez amintirile vii si sa le retraiesc peste ani si ani. Nu vreau sa-mi astern gandurile si visele online, iar asta doar din cauza faptului ca nu cred ca o sa beneficiem de atata libertate si gratuitate la nesfarsit. Agenda nu mi-o poate lua nimeni, atata timp cat e pitita bine. 😀

Una peste alta, ieri am mai petrecut vreo jumatate de ora in librarie, dar am iesit cu mana goala. Credeam ca daca tot au inceput reducerile, o sa apara cateva la carti/agende/jurnale. N-a fost sa fie, asa ca in clipa in care am ajuns acasa, le-am gasit (aproape) pe toate pe BD si le-am pus in wishlist. Apoi am intrat si pe BE, sa compar preturile si-am dat peste acest jurnal.

Of.

Au trecut pe aici:↓

Andra :) She wolf Eliza Raluca Diana Loredana O. Monica Ioana Mihaela Bia Monica Ile