Voi ce faceti de Revelion?

Numa maine nu-i poimaine si am trecut deja in 2014. Uneori ma gandesc cat de repede a trecut si anul acesta, cand tot ce am facut de-a lungul acestuia a fost sa invat limba olandeza. Modulul 1, 1.2, 2.1, 2.2, apoi am trecut la o alta scoala, alt nivel, alte examene.. Tot anul am trait printre cuvinte noi, oameni noi, locuri noi. Parca mai inainte era ianuarie si abia invatam cum sa salut in incalcita limba, dar iata ca a trecut si vara, cea mai grea vara, cele mai grele examene, dar deja-i sfarsitul lunii decembrie si nu mai am de ce sa ma plang, caci toate au trecut, am supravietuit, am mers mai departe. 

Acum e acum, toata nebunia si fastaceala dedicata noptii dintre ani. N-ar trebui sa-mi mai bat capul despre cum isi petrec altii noaptea dintre ani, dar iata ca ma macina si va intreb pe voi ce faceti, poate reusiti sa ma scoateti din ideea mea absolut minunata de a o petrece cu un somn lung si adanc, pana dimineata.

Recunosc, am devenit un om comod si nu ma mai incanta petrecerile. Nu conteaza ce se sarbatoreste, dar atata timp cat stiu ca pe acolo se serveste alcool la greu, stiu ca nu-i de mine. Nu mi-a placut niciodata si n-are sa-mi placa acum, cand tot ce vede organismul meu de vreo 6 ani e doar apa si ceai. Prieteni pe aproape nu prea am, care sa fie disponibili sa ne petrecem noaptea dintre ani impreuna, asa ca ma multumesc cu familia si cu cel mai drag om. Totusi, as vrea sa reusesc sa-mi tin ochii deschisi pentru inca o ora dupa ora 00:00 si sa fac ceva memorabil. Stiu ca o sa se manance toate bucatele preparate-n ziua de 31, o sa se puna muzica, n-o sa ne mai auzim de televizor si end of story. Vreau si altceva, nu tot ca anul trecut.

Idei?

Au trecut pe aici:↓

ella Raluca Andreea Mihaela Margot Bia Andra :) Monica Monica O. Diana Mărgeluţa She wolf Oana Eliza Adina