Exista un timp pentru toate

S-au dus si sarbatorile la fel cum au venit. Niciodata nu apuc sa realizez ca da, acum e Craciunul, cea mai frumoasa sarbatoare, si sa o traiesc cum trebuie. Astept din noiembrie magica seara de Ajun, iar ajunul m-a prins dormind dusa, asta dupa ce o raceala dadea sa se lupte cu sistemul meu imunitar, iar ochii mi i-am obosit c-o carte captivanta. Dar a fost bine, asa cum a fost.

Mereu ma gandesc ca nu le putem avea pe toate, in acelasi timp. Pai e si logic, caci altfel, dupa un timp, n-am mai avea de ce ne bucura. Vine un timp potrivit pentru iubire, altul pentru studiu, altul pentru familie… dar mai ca niciodata nu se imbina, caci unul din aspecte mereu va fi dat putin la o parte.

Totusi, incerc pe cat posibil, sa ma bucur de prezent. Asta e tot ce am acum. O familie, o casa si multe carti. Am un om minunat, de prezenta caruia incerc sa ma bucur cat mai mult, caci nu stiu cand drumurile or sa ni se desparta iar, pentru cateva luni. Cu prietenii conversez pe mail, Facebook, mesaje. Si da, nu le-am mai auzit vocea de la ultima intalnire, desi dispunem de toate “dispozitivele” pentru o intalnire online.

Abia astept sa termin si ultimul nivel de olandeza, sa fiu capabila mai apoi sa studiez mai departe. Vreau ca 2014 sa fie diferit de 2013. Sa invat si mai multe lucruri noi, sa lucrez, sa calatoresc mai mult, sa leg cateva prietenii si sa nu fie zi in care sa nu socializez. Asta poate suna ciudat, pentru voi, dar pentru mine a devenit o dorinta. In acest an am cunoscut o multime de oameni, dar nu am reusit sa pastrez legatura cu toti. Uneori simt ca nu cunosc pe nimeni, la cat de mult timp petrec in camera mea, cu nasul in carti si auzind-o pe mama cum vrea sa ma scoata de acolo cu orice pret. Si nu ies, pentru ca atunci as realiza cat de singura sunt, de fapt.

Exista un timp pentru toate. Si-ar trebui sa ne bucuram de ceea ce ni se da acum.. (note to self)

Au trecut pe aici:↓

Andra :) Ioana Matei Mihaela Bia Raluca Diana Mărgeluţa She wolf Oana Eliza Adina