Ultimele surprize – 20 de ani

Deja stiti ca am primit mai toate surprizele inainte de ziua de nastere, dar iata ca oamenii din jurul meu vor cu tot dinadinsul sa ma surprinda in cel mai frumos mod cu putinta, in clipele in care ma astept cel mai putin.

Asa a fost si in seara de 18, cand totul parea prea banal ca sa se mai intample ceva memorabil. Si ca de obicei, ceva se intampla!

Mama ne-a scos din camera, pe mine si pe om, sa venim rapid-rapid spre sufragerie, sa ne arate ceva. Ce? N-am vazut in urmatoarea secunda decat un cel-mai-frumos-tort, plin de lumanari.

Tort? Pentru mine?Acum? Trebuie sa suflu? Un milion de intrebari mi-au trecut prin minte… Si eu care nici n-aveam de gand sa organizez ceva, sa coc pentru cei de acasa, nimic-nimic, pana nu aflam rezultatele examenelor.

Sunt coplesita. Iar voi vedeti cum cuvintele mele-s cam aiurite si nu-si gasesc ordinea pe blog. Am in jur numai oameni minunati, iar eu nu stiu cum, in ce fel pot fi mai recunoscatoare pentru asta decat sunt acum. Iubesc luna decembrie, dar niciodata nu tin minte de ce o astept cu atata nerabdare, pana cand nu-mi arata chiar ea motivele.

Inca doua suflete frumoase m-au surprins in dimineata zilei de 19. Probabil ati vazut logo-ul si marile schimbari de pe aici. Lor le datorez totul si le multumesc infinit pentru surpriza si ajutor (acum e musai sa-mi spuneti si ce credeti despre noile haine ale blogului, daca-i cu prea mult roz sau nu etc… ).

Savurez acum un ceai aromat in cinstea tuturor celor care mi-au urat toate cele bune pe FB sau prin mesaje. Va intorc urarile inzecit, sa fim cu totii fericiti, sanatosi si inconjurati numai de iubire..iubire de care avem atata nevoie!

Nu ma mai intind la vorba, ca voi sigur aveti acum mai multa treaba ca mine si n-aveti timp de citit romane. Ma pun si eu sa-mi scriu o scrisoare de genul “La 20 de ani..”, cu promisiunea de a o desface doar in ziua in care voi schimba zeroul cu unu.

Weekend fain sa aveti, oameni buni!

Au trecut pe aici:↓

Raluca Bia Luminita Diana Monica Mihaela Ioana Matei Andra :) Gabriella Eliza Adina