Inceput de vacanta

In 19 decembrie, de ziua mea, am plecat spre universitate cu o cutie mare de cookies in mana, copti cu o seara in urma. Emotii multe, putin tremur, oleaca de frica..dar nicidecum bucurie. Nu puteam sa ma bucur de ziua mea, cand stiam cate greseli am facut la examene si ca exista posibilitatea de a nu-l fi trecut.

Toate gandurile negre au trecut in clipa in care profesoara mi-a inmanat diploma, pe care scria 67%, admis. I-am spus “Ik kan dat niet geloven!”, caci chiar nu imi venea sa cred asta, mai ales ca la proba orala luasem aproape punctaj maxim. Inca o fericire, inca o realizare..

Iar de atunci a inceput nebunia. Am ajuns rapid acasa, cu un zambet mare pe chip si-o fericire-n suflet de neexprimat. Am cautat apoi informatiile necesare pentru urmatoarea si ultima inscriere, dupa care, val-vartej, am alergat prin oras. Dupa o hartie, dupa doua, stat si aici la cozi interminabile, mai ales ca nu facusem programare pe nicaieri. Mi-am meritat-o, ce sa zic!

Multa alergatura a fost de ziua mea.. Dar a meritat, caci am reusit sa primesc bursa care-mi va plati mai bine de jumatate din pretul urmatorului si ultimului curs de olandeza. He he!

Doar spre seara am apucat sa ma bucur putin, putin, de ziua pe care am trait-o si-am inceput sa inteleg prin tot ce am trecut. M-a vizitat si fina mea cea mica, ce m-a asteptat in fata usii cu un buchet de flori mai mare decat ea si cu inca o surpriza. M-a bucurat enorm sufletul ei…

32ef1516696411e3a9510ef4e409e372_8

Vacanta? Da, abia acum, sambata, simt ca am intrat de-a dreptul in vacanta. Ieri m-a prins iarasi pe drumuri, de dimineata pana seara tarziu.. Dar a fost bine, l-am adus si pe fratele meu si pe prietena lui aici, de la aeroport, iar acum suntem toti, toti, impreuna.

Oh, sweet holiday, oare ce-mi mai rezervi?

P.S. Voi ati intrat in vacanta/concediu?

Au trecut pe aici:↓

Raluca Bia Luminita Diana Monica Mihaela Nice Ioana Matei Andra :) Adina