Bradul de anul acesta

DSC_0044

V-am innebunit la cap cu bradul meu, asa ca m-am hotarat sa nu mai aman si sa vi-l arat si voua. Tare imi e, totusi, ca numai mie mi se pare minunat, iar voua, banal. 😀

Abia asteptam sa fac asta impreuna cu omul si cu mama, mai ales ca n-am avut parte de aceasta activitate impreuna decat de foarte putine ori. Am adus rapid bradutul din pivnita, globurile si celelalte decoratiuni cumparate intr-un weekend de la un second-hand din zona si ne-am pus pe impodobit.

A durat ceva si aceasta activitate, mai ales ca eu m-am oprit de multe ori sa ii fac poze, sa fie asa, amintire! Apoi mama a venit cu fel si fel de idei de decorat sufrageria…iar timpul a zburat fara sa ne dam seama.

Cum a iesit?

DSC_0064 DSC_0082

DSC_0087 DSC_0059

P.S. Este primul an in care imi e dor de un brad natural… Imi doresc enorm ca cel de anul viitor sa fie natural, sa miroasa puternic in toata casa si sa ma plang ca se scutura inainte de vreme. Am vazut de curand prin oras ca daca iei bradutul in ghiveci, de la anumite magazine si il duci inapoi tot la ei, dupa perioada sarbatorilor, angajatii o sa aiba grija sa ajunga inapoi in pamant si culmea, iti mai inapoiaza si o parte din banuti! Si-o sa pun atunci doar biscuiti, felii de portocale uscate, scortisoara si alte lucrusoare facute in casa.

DSC_0100

P.P.S. Voi l-ati impodobit?

Au trecut pe aici:↓

Andra :) Ioana Matei Luminita Mihaela Monica Diana Raluca Adri Maria Nice O. She wolf Monica ella Oana