Kit felicitari handmade

Dupa tot entuziasmul care m-a cuprins in ziua in care a ajuns omul iar pe pamant belgian, si urmatoarea zi a fost plina de bucurii. Pe la orele pranzului, cand verific de obicei cutia postala, observ cum un plic mare si bine-nghesuit in cutie astepta sa fie luat in casa. Si al cui nume sa stea pe el, daca nu al meu? (de obicei plicurile mari sunt pentru mine, iar cele mici si albe, pentru parinti=facturi).

De indata am luat plicul si-am pasit timid in casa, spunandu-i omului c-am mai primit o surpriza… A fost neasteptat de frumos.

DSC_0002

Draga mea Diana a reusit sa ma surprinda si de data aceasta cu o mare surpriza, intocmai pe gustul meu. Inauntru zacea un kit de facut felicitari, cateva ceaiuri, fire se sofran, coli pentru facut un glob pentru pom 3D, o oja rosie m i n u n a t a (va vine sa credeti ca nu aveam nici macar una? :P), o felicitare personalizata si-o banda pentru decorat cadourile. Un cadou perfect!

N-am rezistat prea mult si m-am apucat sa fac felicitarile, ca tot imi propusesem sa trimit cateva facute de mine. Acest kit s-a nimerit la fix!  Cateva idei stateau deja pe ambalaj, astfel ca pana si cel mai neinspirat om poate crea ceva frumos. Ce a iesit? Vedeti mai jos:

DSC_0007

Voi ati trimis felicitarile? Si nu, nu ma refer la cele virtuale. :-)

Au trecut pe aici:↓

Mihaela Raluca She wolf ella Monica Diana Monica Bia O. Andra :)