Liniste

home 037Aseara a fost liniste. S-au pus primele lumini, gata, nu mai e mult, sunt sigura..

Ultimul weekend singura, ultimul weekend in care n-am facut decat sa meditez, sa privesc prin geamul masinii pe autostrada, sa surprind un soare nepitit prea bine dupa nori si sa ma bucur de razele si culorile pe care i le dadea naturii.

home 031

Joi noapte am lucrat la niste globuri. Stiti si voi de care. O tona de cerculete din hartie colorata, lipite bine intre ele si hop, globurile copilariei mele-s gata! Si cand imi amintesc cat le ingrijeam in anii urmatori, cand 18 globuri ni se pareau a fi cea mai mare bogatie a noastra. Si era! Chiar cea mai mare si simpla bogatie..

Asa s-a mai dus o noapte, apoi inca una petrecuta cu ziare si reviste-n pat, iar noaptea trecuta m-a prins cu “Nunta in cer” in brate.. Am adormit impreuna, cand s-a dat si ultima fila din carte..

home 136

Aproape c-a mai trecut un weekend, plin si acesta-n miezul zilei, dar linistit si calm la lasarea serii. Imi era dor de astfel de seri, petrecute-n liniste, in tihna, intre peretii camerei mele. Imbratisarea lui ar mai fi lipsit din decorul Eliade, craciunita, lumini de craciun si-o candela. Dar o sa vina si aceea…

Nu stiu cata noima mai are ce scriu pe aici, din moment ce am absentat atatea zile.. Vreau sa scriu despre multe, si totusi, ma abtin.. Uneori mi-e greu sa public, alteori mi-e frica. Frica de cuvintele scrise, care nu mai pot fi sterse sau retrase.

Inca o saptamana si trece si modulul acesta de olandeza. De-ar trece cu bine, numai.. Rezultatele examenelor le voi primi chiar de ziua mea, lucru pentru care ma tem sau incerc sa ma imbarbatez si sa-mi spun c-o sa fie bine.

home 102 home 013

A fost si inca este liniste.. Poate pentru ca sufletul se pregateste pentru fericirea ce-i pe drum, in drum spre mine, si-ar vrea sa o primeasca toata, sa o simta in fiecare celula..

E duminica. Ce a zburat timpul..

Au trecut pe aici:↓

Bia Raluca O. Vica Andra :) Camelia Mihaela ella She wolf Monica Nice Adri Maria