Ce mi-am dorit sa traiesc alaturi de o prietena si n-am reusit

6995b4bbd71ba4d7d8e7329a2e5d6153

Cu totii cunoasteti vorbele lui O.Paler… “Ceea ce nu traim la timp, nu mai traim niciodata.” Si eu le stiu, le am bine intiparite-n minte si in suflet. Am reusit, pe alocuri, sa ma mai joc cu aceste cuvinte si sa le invart si sa le rotesc dupa bunul plac, doar doar o sa exprime ceea ce traiesc. A functionat o perioada de timp, ba chiar am ajuns la un moment dat sa nu mai fiu de acord cu acest citat, mai ales din clipa in care m-a luat de mana si nu mi-a mai dat drumul.. Deci traim, anumite lucruri, oricand e posibil, dar unele momente se vor duce, bineinteles si n-o sa le mai intalnim nicicand..

Ce mi-as fi dorit sa fac alaturi de o prietena si n-am reusit?

  1. O petrecere-n pijamale. Da, stiu cat de copilaros suna, dar pe la 14, 15 ani mi se parea un lucru grozav de frumos. Mi-as fi dorit sa ne uitam la filme siropoase impreuna, mancand din cele mai delicioase praline sau infruptandu-ne dintr-un bol cu cipsuri sau alte gustari pacatoase. Sa ne punem masti naturale pe fata, sa schimbam impresii, sa ne machiem, sa ne promitem lucruri pentru mai tarziu si cate si mai cate. Of, s-a dus vremea, s-a dus si farmecul…
  2. O calatorie intr-un loc necunoscut pentru amandoua. Sa fi plecat cu trenul si la o ora distanta, mi-ar fi placut.. Dar nu s-a intamplat nici asta. Sa imbratisam impreuna necunoscutul si sa ne bucuram de locurile noi. S-a dus si timpul pentru asta.. mai ales ca acum prietenele nu se mai despart de iubit/sot nici macar pentru cateva ore..
  3. Schimb de carti si seri de lectura. Mi-ar fi placut sa fie reale, sa am prietena aproape si sa discutam despre carti, sa le comentam, sa ni le imprumutam s.a.m.d. Nu zic, de imprumutat le imprumutam cum putem, cu pachete Belgia-Romania si retur, dar stiti si voi ca nu e acelasi lucru. Dar cine stie cum va bate vantul si-o sa-mi aduca prietena aproape..
  4. Hmmm… nu mai tin minte. Dar revin asupra listei, promit!

Pe voi va incearca nostalgia, regretele?

Sursa foto.

Au trecut pe aici:↓

Raluca Mihaela O. Vica Andra :) She wolf Bia Kadia