Cum sa-ti faci un dulap cu buline

nov 022

De cand am inceput Nivelul 4 de olandeza, biroul mi s-a umplut de carti, dictionare peste dictionare, culegeri de exercitii si multe altele. Mi-am facut si-un abonament la un ziar, astfel ca zi de zi construiam piramide pe birou, caci nu aveam unde altundeva sa pun lucrurile respective. Asa ca am inceput de vreo luna sa caut un corp mic de biblioteca, mai pe la toate second hand-urile din oras si din afara acestuia. Nu stiu de ce aveam eu impresia ca o sa gasesc cu siguranta, ba chiar la un pret mic de tot si n-o sa aiba nevoie de imbunatatiri prea mari. Dar n-am gasit pe niciunde, iar cum nu-mi permit sa dau 80 de euro pe un corp de la Ikea, i-am propus tatalui meu sa ma ajute sa il facem noi, acasa. I-am dat dimensiunile dorite, l-am schitat rapid pe-o ciorna, dupa care, chiar a doua zi, m-a surprins mergand la magazinul de bricolaje, intrebandu-ma ce culoare as vrea sa fie mobila. Instant am spus ca ma indrept imediat si eu spre magazin, ca sa alegem impreuna tot ceea ce trebuie. Am gasit acolo material de 2,5m, alb, exact cum imi doream, material pe care l-am taiat in incinta magazinului. Am mai ales inca o bucata mai mica de material pentru rafturi, pe care am taiat-o tot acolo, dupa care am ales cele necesare pentru montare si sustinerea rafturilor.

nov 028

Nu stiu cum s-a facut de am ajuns si in zona benzilor adezive si-a tapeturilor, dar m-am trezit ca nu mai puteam lasa banda cu rosie cu buline acolo. Nu stiam ce aveam de gand sa fac cu ea, dar nu, in magazin nu mai avea ce sa caute.

Ajunsi acasa, ne-am apucat de masurat si de dat gauri, astfel ca in maxim o ora, mult-visatul meu dulap era gata! S-a-ntamplat ca in unele parti sa nu-mi placa cum arata, asa ca m-am gandit ca doua rafturi sa fie imbracate-n rosu cu buline albe. 😀 Era minunat!

nov 038

Doar pana aici am putut sa contribui si eu cu mainile la crearea dulapului, caci seara a trebuit sa fug cu mama la lucru, asa ca dulapul a ramas pe mana tatalui. Cand m-am intors, surpriza! Tata ii pusese si placaj de protectie in spate, placaj pe care l-a imbracat din cap pana-n picioare in voioasele buline. Era perfect!

Entuziasmul a fost atat de mare, incat imediat am asezat mobilierul in camera mea (mama a venit cu ideea locului, nu eu, deci unde-s 3, puterea creste) si l-am umplut cu tot ce mi-a aglomerat in ultima luna biroul. Altfel arata acum camera!

nov 048

Cum ne-cum, tata mi-a spus ca mobilierul este cadoul lui pentru ziua mea, daruit asa, in avans, astfel ca s-a scapat de-o “datorie”. 😀

Si uite-asa devin zilnic mai sigura pe decizia mea, in legatura cu studiile, astfel ca am ajuns la concluzia ca Interior Design-ul mi s-ar potrivi cel mai bine. Vreau sa creez lucruri cu mainile mele, sa asez, aranjez, sa dau nastere unui “acasa” pentru fiecare om, pentru fiecare personalitate diferita. Nu cred ca m-as plictisi vreodata de asta si simt ca as face totul cu multa dragoste si pasiune.

Au trecut pe aici:↓

Mihaela Vica Diana Andra :) She wolf Ioana Raluca Roscata O. ella Adri Raluca