Fara inspiratie

5bdc3ab24ede11e3b69d12e167503f31_7

In ultimele saptamani am reusit sa las retelele de socializare deoparte si sa ma concentrez mai mult pe olandeza, pe citit, pe facut teme si pe invatat lucruri noi. Mi-a reusit din plin, mai ales ca este pentru prima data cand ma simt atat de sigura pe cunostintele mele de olandeza, iar mersul la scoala nu mi se mai pare atat de infricosator ca inainte. Mai sunt doar 3 saptamani din acest nivel, dupa care urmeaza saptamana examenelor si a oferirii rezultatelor fix de ziua mea de nastere. Bun, sper sa lucreze atunci planeta Jupiter si sa-si concentreze atentia putin si pe rezultatul meu. 😀

b8b64b06512211e3b352126f9f588c64_8

Blogul a cazut, ca de fiecare data cand trebuie sa ma adaptez unor lucruri noi, pe locul doi. Nu prea mi-a ars de scris, de gatit sau de facut proiecte DIY. Totusi, am reusit sa integrez in meniul familiei mele supele crema, dar si mai mare mi-a fost bucuria cand am vazut ca au fost primite cu placere. Am inceput timid, cu una de rosii, apoi c-o supa crema de sfecla rosie, iar acum incerc sa ma gandesc cu ce pot combina conopida ca sa iasa o supa buna. So, link-uri, sfaturi, retete noi de supe crema, toate-s binevenite! :-)

2637fa1c505611e3b9d6128aa754a4ad_8

Noiembrie aproape-i plecat, de nici nu l-am simtit prea mult. Bine, poate putin da, cu frigul ingrozitor ce s-a abatut asupra orasului Antwerpen, in ultima saptamana. Hm, si s-ar vrea si sa ninga, putin mai in sudul tarii, dar stati s-o vedem si pe asta.

Am inceput sa cumpar diverse lucrusoare pentru sarbatori, ba niste globuri, ba un ceainic cu motive de sarbatoare, fie cateva pachete de servetele de masa, de nu-ti vine sa le folosesti, la ce design frumos au. Si cred ca o sa mai am de cumparat, mai ales dupa ce mi-au plans ochii in magazinul cu accesorii de bucatarie, la care m-a dus Vica.

Ma gandesc la realizarile de anul acesta si la ce as mai putea face pana la sfarsitul lunii decembrie, dar incerc sa ma concentrez mai mult pe timpul prezent si sa nu-mi mai fac planuri, caci oricum nu-mi ies mai niciodata.

Sunt aproape hotarata de ceea ce imi doresc sa studiez, dar mai am nevoie de cateva informatii, dupa care o sa vad care-mi sunt posibilitatile si daca voi putea incepe scoala chiar din ianuarie.

Noiembrie.. sa plece la fel cum a si venit, caci e prea rece si prea cenusiu pentru mine.

Au trecut pe aici:↓

Margot Ioana Andra :) Mihaela Raluca Vica O. Aa.