Planuri?

7c17912d9748fc2eafff156268203152De cand ma stiu, facutul planurilor imi da dureri de cap. Aha, deci la vara sa mergem in tara X? Da, in ce data? Hm, da, sa verific. Pot, da, rezervam!

Nup. Nu sunt asa. Nu pot sa-mi fac planuri decat de pe o zi pe alta. De ce? Caci niciodata, dar absolut niciodata nu iese cum planuiesc. Ba intervine ceva, o cheltuiala mare, o ploaie zdravana, un prieten bolnav, ceva ceva ce ma intoarce din drum si nu mai pot pleca.

Da, stiu, e un defect si asta, poate ca-s mai dezorganizata, nu stiu. De fapt, da, daca ma apuc sa-mi pregatesc agenda pentru urmatoarea saptamana si o verific dupa saptamana cu pricina, vad mai mereu cum n-am reusit sa fac nici jumatate din ce mi-am planuit sau am facut cu totul si cu totul alte lucruri. 

Nu pot merge la petreceri, iar asta pentru ca tine de dispozitia mea din ziua respectiva daca pot face prezenta sau nu (nu ca as fi mare amatoare de petreceri, dar cele doua majorate la care am fost in viata asta tot petreceri se numesc, nu? bine, una a fost de majoratul meu, o iesire intr-o ceainarie, iar cealalta la aniversarea fratelui meu, petrecerea fiind organizata acasa. dar se pun, nu? 😀 ).

Daca vreau sa vizitez un oras, de-aici, de aproape, hm, da, merg, asta daca ma gandesc  dimineata si la pranz plec. Dar planuri de vizitat peste o luna, sase sau 1 an? Nup, nici asta nu pot face, oricat de cate oferte bune as da. Sa nu mai zic ca din aprilie imi imaginam cum in octombrie-noiembrie plecam un weekend in Praga sau Londra. Da, ca in atatea luni, am timp sa strang bani, sa caut informatii, etc.. V-ati prins ca n-am reusit sa fac nici asta, nu?

Ma gandesc ca pierd multe lucruri astfel. So heeeeeeeeeelp!

Voi va faceti planuri? Si, va tineti de ele?

sursa foto

Au trecut pe aici:↓

Margot Mihaela Vica Diana She wolf Monica Kadia Andra :) Ioana Matei Mihaela Mutari Mobila Aa. Mărgeluţa Raluca