Spune-i ce simti

amour 084

Spune-i acum, nu mai astepta primavara. Spune-i ca-l iubesti, spune-i ca-l vrei, spune-i de cate ori l-ai visat, spune-i prin cate locuri ati calatorit impreuna in vis si cate momente de neuitat ati trait. Spune-i. Nu mai lasa timpul sa treaca, crezand ca mai ai nevoie de timp, ca nu ai timp acum sau alte motive. Spune-i, caci doar asa vei afla daca cealalta inima simte acelasi lucru sau nu. Doar atunci vei reusi sa-ti pui viata in ordine. Spune-i in timp ce vorbiti despre ploaie, despre muzica, despre vacanta, despre carti. Spune-i.

Aud in ultima vreme cat de multe regrete impovareaza sufletul oamenilor din jurul meu. Cum le-a fost frica, la un moment dat, sa spuna ceea ce simt, ceea ce gandesc. Si ii inteleg, pe toti, caci, desi nici n-am implinit 20 de ani, am trecut prin asta. El mi-a spus, din timp, ce simte pentru mine, dar eu nu mi-am facut timp sa-i raspund. Aveam alte “probleme” pe cap pe atunci. Si iata cum, dupa atatia ani, mi-a mai spus odata. Cand nu m-am asteptat, a fost intr-un moment nepotrivit, dar mi-a spus ceea ce simte. Iar dupa o luna, cum ne-cum, eram impreuna. Caci noi singuri ne cream probleme si situatii imposibile, pe cand viata-i simpla, scurta si la obiect. Pai si atunci, de ce sa n-o traim daruind iubire? De ce ne complicam prin melodii, statusuri pe Facebook, crezand ca cel vizat le va vedea si va simti la fel? De ce sa nu-i spunem omului direct ceea ce simtim, ca sa stim daca exista vreun viitor impreuna sau trebuie sa ne indreptam ochii spre altcineva? De ce ne amagim cu timpul asta care zboara, de ce nu-i strecuram un bilet, de ce nu-i zambim cu subinteles, de ce…

Tell him, indiferent de ceea ce iti va fi dat sa auzi. Spune-i, caci s-ar putea sa ai o surpriza si sa-ti raspunda la fel. Viata-i plina de magie, dar are nevoie de-un impuls ca sa se lase descoperita.

Au trecut pe aici:↓

Margot Raluca Vica O. Iulia Nanescu Ioana Matei Andra :) Monica Bia Mihaela Diana Monica Mihaela Mutari Mobila