E prea devreme?

6e607be8471911e395010a50c7b90523_8

Gata, s-a dus si 8 noiembrie. Ca in fiecare an, dupa ce trece  8 noiembrie, simt cum lucrurile se misca mai repede, cum strazile miros a portocale, cum lumanarile vegheaza casele, iubirile, cum cartile-s mai rapid strabatute, cum listele incep sa fie facute, cum biletele de avion sunt cumparate si creste nerabdarea oamenilor de-a veni odata cea mai frumoasa perioada a anului. Eu nu pot decat sa simt in rand cu ei, mai ales ca decembrie este luna mea preferata. Simt cum tot anul muncesc, invat si iubesc special pentru luna decembrie. E cea mai frumoasa luna din an. Plus ca acum nu mai este doar ziua mea de sarbatorit sau sarbatorile alaturi de familie, ci si ziua omului, atat onomastica, cat si ziua de nastere. Nu pot sa-mi exprim entuziasmul si bucuria pentru acest fapt. :-)

Putin a mai ramas pana cand voi pune bradul daruit de Vica, pe peretele din camera mea, sau voi intinde luminitele peste biblioteca. Un perete a fost deja decorat cu-o ghirlanda lunga, dar si patul a fost ieri imbracat in mini-lampi decorative. Am inceput sa ma gandesc la cadourile pe care le voi darui celor dragi, dar si sa compun un meniu mai altfel pentru sarbatorile din acest an.

7099907a464711e3a32122000ae90e38_8 a0426a0448ae11e3801c129cd657fb38_8

O luna a mai ramas pana cand voi termina ultimul nivel de olandeza din acest an, urmand ca apoi sa dau toate examenele si sa astept nerabdatoare rezultatele. Ma rog sa fie bine, sa ma descurc, ca sa pot trece cu bine la urmatorul si ultimul nivel de limba, urmand ca apoi sa-mi pregatesc dosarul pentru universitate.

Gata cu tartele si prajiturile la minut. A venit vremea prajiturilor cremoase, savurate alaturi de-o ciocolata calda, in compania oamenilor de suflet.

Hm, ia ziceti voi, credeti ca-i prea devreme sa gandesc astfel? Daca da, sa-mi fie atunci cu iertare, dar nu stiu altfel cum sa traiesc in prezent cu omul departe, fara sa numar zilele si sa le fac sa treaca cumva mai repede.

Au trecut pe aici:↓

Mihaela Ioana ella Margot O. Monica Diana Ioana Matei Andra :) Vica Bia Raluca She wolf