Finalul vacantei

DSC_0047

Ma gandeam in weekend sa trag o concluzie cu privire la cat de productiva a fost aceasta vacanta de o saptamana, ca sa stiu mai tarziu unde clachez si cum as putea sa inlocuiesc somnul pana dupa ora 10 si statul pe internet pana noaptea tarziu, cu ceva mai interesant.

Cea mai buna solutie? Curatenia. S-a-ntamplat ca intr-o zi din vacanta mea sa fie si mama libera si..ce pot face doua femei singure atunci cand au liber? Shopping! Curatenie! 😀

Asa ca ne-am trezit de dimineata si ne-am apucat de tot ce-am putut. Bucataria, baia, sufrageria, dormitoarele, gradina.. tot, tot. A fost o zi plina, dar rezultatul a fost atat de placut incat as repeta oricand experienta. Sa nu intelegeti ca nu-mi place sa fac curatenie, ba din contra, doar ca nu-mi plac acele zile pe fuga, in care toata lumea face curatenie generala, bat covoare, spala, aspira si alte cele. Nu mi-a placut niciodata sa urmez acelasi curs ca si ceilalti, asa ca ma pot considera norocoasa ca si mama este la fel. :-)

DSC_0009

S-au facut mutari, aranjari, proiecte DIY si multe altele. Casa este acum mai luminoasa si mai libera ca inainte, mai ales ca am dat deoparte fara mila cam tot ce-am simtit ca nu-mi mai trebuie sau nu ma mai reprezinta.

Rezultatul? O gura de aer proaspat. Invat cu mai multa placere la biroul din camera mea, mai ales ca atat de ordonat n-a fost niciodata. Iar restul casei, nu stiu…dar parca simte si ea ca vin sarbatorile si ca in curand urmeaza sa fie cea mai frumoasa casa. 😀

DSC_0026

Asa s-a dus o lunga zi din vacanta de toamna abia incheiata, vacanta care-a fost plina de carti, ziare si multe articole in olandeza citite, dar si de multe, foarte multe intalniri cu oameni frumosi, minunati, pe care i-am cunoscut in trecut, dar cu care n-am apucat sa petrec prea mult timp impreuna. Acum am observat ca majoritatea le dam celorlalti impresia ca suntem foarte ocupati si ca nu avem timp de intalniri neprevazute, ci programate la minut si cu mult timp inainte. Dar m-am bucurat sa descopar ca lucrurile pot diferi, in functie de situatie, iar posibilitatile de a socializa tot mai mult au crescut considerabil. Eu nu pot decat sa ma declar foarte incantata ca am reusit sa reintalnesc atatia oameni dragi in aceasta vacanta si sa le fiu recunoscatoare ca si-au dorit sa-si petreaca timpul cu mine.

4fb80af640bd11e3a7ec22000ae904db_8

Nu stiu cum sunteti voi, dar dupa ce m-am mutat in Belgia am inceput sa apreciez mai mult intalnirile cu prietenii sau cu diverse cunostinte. E foarte greu sa nu ai cu cine comunica, asa cum am patit eu in primul an de locuit aici. Acum consider ca am depasit cea mai grea parte a mutarii si sa sper ca lucrurile vor deveni din ce in ce mai bune de acum incolo.

Trec acum printr-o noua perioada din viata, una a legaturilor stranse, a prieteniilor vechi si a impacarii cu mine insumi si cu trecutul meu. O mare influenta asupra mea au avut-o si cuvintele Vicai, care m-au ajutat sa iau niste decizii corecte pentru viata mea: “Să fii împăcat cu tine, cu cel de lângă tine, cu ziua pe care o trăieşti, cu lumea în care trăieşti. Iar dacă nu, să mergi mai departe, să cauţi altceva care să te împace. Poate asta înseamnă fericire…”  Vica, multumiri… ♥

Voi ce-ati mai facut in ultima vreme?

Au trecut pe aici:↓

Andra :) Mihaela Monica Vica Bia O. Adri Diana Ioana Raluca