Cu bicicleta prin Middelheim

lastday 025

In urma cu doua saptamani am plecat alaturi de omul si alti cativa cunoscuti spre parcul Middelheim. Am mai fost si-n trecut pe acolo, dar mai mult l-am inconjurat, decat sa-l patrund, ca altfel nu-mi explic cum am omis sa vad atata frumusete, ce numai in Middelheim zace. Pe atunci era o zi cu soare, nici prea calduroasa, da’ nici prea friguroasa. Ne-am bucurat de plimbarea de atunci, de animalutele vazute-n parc, de copii, de rasete, de calmul si de starea de bine de acolo. Bineinteles ca intr-un astfel de parc nu se merge doar o data, ci trebuie cunoscut de-dreptul, pana la ultimul coltisor. Imi imaginam de joi ca o parte din acest weekend va fi petrecut acolo, dar mai aveam inca nevoie de cateva lucruri: vreme buna, bicicleta, un ceai si o gustare speciala.

lastday 074

lastday 069

Prima parte a weekend-ului a trecut cu viteza lumini, dar a fost plina de momente frumoase, pe alocuri agitate, dar s-a lasat cu multa socializare si degustat mancaruri noi. Pentru duminica aveam deja programata o intalnire cu o frumoasa domnita, dar nu stiam ce voi face dupa aceea. Bine, stiam ca o sa am mult de invatat, dar cine baga cartile-n seama cand afara-i vreme de plimbare?

lastday 012

Uite-asa ne-am suit pe-o sa si-am plecat spre Middelheim. Cu ceaiul in termos si pralinele-n geanta, eram gata sa intampinam o frumoasa dupa-amiaza. Parcul parea nerabdator sa ne primeasca, ca sa ne arate cate putin din toate frumusetile sale.

lastday 061 lastday 035

Toamna-i tare frumoasa-n Middelheim. Splendida, de aur, nici nu stiu cum s-o caracterizez, ca sa exprime si sa o arate asa cum e. Peste tot frunze aramii, copaci galbeni, indragostiti.. Alei pline de copii, cupluri, de Bambi… De vis, ce mai.

lastday 050

Imediat ne-am integrat in peisaj si-am descoperit parcul mai pe indelete. Cand am obosit, o bancuta ne astepta cuminte-n drum, doar doar sa ne odihnim sufletele pe ea. Pralinele-au tinut loc de pranz, iar ceaiul de… ceai. 😛

lastday 022 lastday 041

A fost minunat.

Si Doamne, cat dor o sa-mi fie de toamna asta…

Au trecut pe aici:↓

Mihaela Luminita Monica Teea Nice Raluca Vica Andra :) Going Maria Tudor Camelia Adina