O vizita-n Liege si-un gust amar

liege 006

Saptamana trecuta, pe vremea asta, ne suiam in masina si plecam entuziasmati spre Liege, un oras din Valonia, pe care n-am apucat sa-l vizitam pana atunci. Nu stiu la ce ne asteptam sa gasim acolo, dar prea multe lucruri s-au batut cap in cap si n-a vrut sa fie o mini-excursie pe cinste. Sa fi fost balciul galagios dintr-un parc, de vina, sau aglomeratia si zgomotul din oras, sau poate ca n-am reusit sa ne intelegem cu o domnita ce servea la o cofetarie din centrul orasului, din cauza ca dansa nu pricepea nici olandeza, nici engleza, nu, doar franceza, limba din care nu stiu sa zic decat un “oui” mai ciudat. N-am stat mai mult de doua ore, caci n-a reusit nicicum sa ne priasca vizita in acel oras. Oh, si cand eram la intrare in Liege, ce fericire si incantare ca se vedea superb orasul de sus, de pe dealuri.. Poate n-am nimerit cand trebuia sau am fi avut si noi putina vina, nu stiu, dar niciodata n-am plecat mai trista dintr-un oras. Cine stie, ne vom intoarce, candva, sa-l cunoastem si sa-l simtim cum trebuie, caci prea mult m-a descumpanit si trebuie sa aflu daca a fost doar o impresie de moment sau m-am inselat. :-)

liege 016

liege 010

liege 009

liege 008

liege 013

Acestea sunt singurele fotografii  facute in Liege, doar 5, fata de alte orase, precum Gent, Brugge, Oostende, in care nu mai conteneam cu fotografiile. :-)

Cei care ati fost in Liege sau locuiti acolo, va rog, spuneti-mi ceva frumos despre el, ceva care sa ma convinga ca mai merita o sansa.

Au trecut pe aici:↓

Mihaela ella Nice Teea Kadia Raluca Andra :) Monica Bia Vica Iuliana Margot