Decoratiuni de toamna

decoratiuni 005

Va mai aduceti aminte de articolul “Do It Yourself  – De toamna” si de toate ideile de pus in practica de acolo? Iata ca a venit vremea sa ma dedic lor. Cum ieri am gasit intr-un magazin cu produse ieftine, un teanc imens de cartoane colorate la un pret mic, iar de alaltaieri aveam frunze adunate din parc si puse la presat, n-a fost chip sa mai aman operatiunea care avea sa-mi infrumuseteze camera/peretii. 

Am ales sa fac doar doua dintre activitati si anume cea cu frunzele adunate din parc lipite pe borcan, dar am facut si doua ghirlande care nu se aflau in lista. 

Borcanelele le-am decorat rapid, a durat putin pana sa se lipeasca lipiciul, dar s-a prins bine in final. Nu credeam ca am sa le indragesc atat de mult, dar lumina portocalie pe care o emana sunt perfecte pentru o seara petrecuta citind sau ascultand muzica relaxanta. 

decoratiuni 004

Ghirlanda aveam de mult in plan sa fac, mai ales cand am vazut cu cata usurinta se pot crea, pe blogul Vicai. N-am vrut cerculete, asa ca am printat o schita cu mai multe frunze, schita pe care am prins-o bine la capete, de un set de foi colorate suprapuse. N-a durat mult decupatul, iar cum mai aveam timp suficient pana sa vina mama acasa si sa imi arate cum sa le cos la masina de cusut, m-am gandit sa mai pregatesc una, de data aceasta cu mere, pere, banane si portocale. Bine, nici nu iti poti da seama din decupaj ce sunt ultimele doua, dar arata bine pe perete, ce mai!

8c0b22e82b8411e3900122000ae90d0a_7 poză (4)

Dupa ce-au trecut prin masina de cusut, am luat-o iar pe mama de manuta si ne-am apucat sa prindem ghirlandele pe peretii din camera mea. Le-am pus la nimereala, cam alandala, dar cum inspiratie nu mai aveam, le-am lasat asa. Reactia omului cand le-a vazut? “Vine Craciunul! :-D” Mhmhm, mda, desi  ele-s ghirlande tomnatice. :)) 

decoratiuni 027

decoratiuni 022 decoratiuni 018

decoratiuni 009

Bianca, o cititoare a blogului foarte draga mie, a decorat, inaintea tuturor, borcanul magic 😀 Mi-a placut tare mult cum i-a iesit! Sper acum sa le gasesc si eu locul castanelor de pe birou. 😀

1370232_629861240379165_1334850372_n

Voi ce decoratiuni ati facut?

Au trecut pe aici:↓

Bia Maria Luminita Andra :) Mihaela Teea Iuliana Monica O. Raluca Eduard Nice jo Margeluta