Viata la bloc

image

Pe holul etajului 1 miroase a ardei capia. Am cumparat si eu azi, pentru a doua tura de zacusca, pe care am s-o prepar sambata, dar nu mi-a dat prin cap sa coc cativa acum, de pofta. Asa-mi trebuie, ce sa-mi fac. Acum stau si salivez ori de cate ori cineva intra sau iese pe usa. 

Hainele se intind pe balconul comun, deci da, ne spalam rufele in public. Fiecare isi stie randul (sau nu) si le intind cand sunt sarmele libere (sau ingramadesc celelalte haine intinse de ceilalti vecini, doar-doar sa incapa si ale lor, sa se usuce, ca tot bate vantu mai mereu in orasul asta si e cel mai natural uscator).

Nu-i nevoie sa pun muzica in casa, caci se aude destul de tare Magic Fm de la vecinul de deasupra (gusturi bune) sau populara celui din stanga, care porneste fix cand indraznesc sa imi petrec urmatoarele ore citind “Fiica reginei din Saba”. Nu cred ca i-a placut nici reginei, daramite fiicei sale. 

Nu pot sa zic ca nu-i invidiez pe vecinii din fata, care vad in momentul acesta luna in toata splendoarea sa, pe cand eu trebuie sa cobor din bloc cu cojocul pe mine, numai sa vad un colt din stralucirea ei. Dar cine vede cele mai frumoase apusuri, cu soarele tomnatic ce se ascunde treptat pe dupa munti, dand lumina rozalie cerului? (sâc!)

Calculatorul tot nu merge, dar vad ca prind experienta de pe tableta omului si ma indeamna sa scriu mai mult. 

Ca tot ziceam la inceput de ardeii capia, hai ca le fac eu voia (si pofta vecinilor) cu niste spaghete bolognese. Cel mai aromat si pofticios sos sa-mi iasa!

Cum se prezinta viata voastra la bloc? 😀

Au trecut pe aici:↓

Mihaela Raluca Luminita Iuliana Bia ella Vica Ada O. Andra :) Nice Eliza addicted Aa.