Inspiratia, bat-o vina!

Sunt zile in care nu pot sta locului o secunda, la cata energie am, dar sunt si altele in care nu-mi doresc decat sa zac in pat, inconjurata de carti, ziare, ceaiuri multe si bloguri bune de citit. Azi a fost una din acele zile in care, oricat de mult mi-as fi dorit sa “daram muntii” cu energia mea, n-a fost sa fie. Imi tot propun, de cand am terminat ultimul curs de olandeza, sa alerg zilnic. Bine, hai, macar de 3 ori pe saptamana.  Mhmda, a trecut o luna. De cate ori credeti ca am alergat in tot acest timp? O singura data. Si-atunci trasa de maini si de picioare, de omul care abia astepta sa exploreze parcul din apropiere, dandu-si toata energia, pe cand eu numaram cati metri mai am pana sa termin cursa si sa ajungem acasa. Poate ma ajuta video-ul gasit de Ada zilele trecute. 😀

Daca-mi aduc bine aminte, anul trecut, prin octombrie mai exact, povesteam despre acelasi lucru. Tot astfel de bla bla-uri. Nu zic, am alergat de atunci de nenumarate ori, cat sa fac o excursie de aici pana la mare, dupa nr. de kilometri, dar asta nu inseamna ca e de ajuns sau ca mi-a intrat alergatul in sange. Nu la fel se intampla cand e vorba de pedalat. De la inceputul anului folosesc doar bicicleta ca mijloc de transport, cu mici exceptii, cand a fost de carat mai mult decat cele trebuincioase. Macar cu un lucru sa ma pot mandri si eu, mai ales ca ziua Antwerpen fara masini se apropie cu pasi repezi si vreau sa particip pe minunea alba, ce sta rezemata de zid, in gradina. 

1098311_617621958268471_1700112902_n

Iata cum am ajuns sa vorbesc despre inspiratie si sa indrug despre alergat. Sa revenim, asadar. 😛 

In zile ca cele abia trecute, cand, desi afara temperaturile sunt acceptabile, de se poate purta o rochita c-o jacheta peste, eu ma trezesc ca vreau intuneric, nori, ploaie, lumanari multe aprinse si activitati de interior. Si ma apuc sa rasfoiesc revistele online de crafts, cele tiparite de prin casa, sa petrec ore in sir pe Pinterest, ca sa ajung mai apoi sa fac abia doua rame foto dintr-un sablon. Si s-a dus ziua. 

b898257c0ff011e38ddc22000a9f15db_7

Sau nu. Urmeaza apoi sa mut mobila de prin camera, ca sa aiba alt aer si sa mai aspir din zonele greu accesibile, sa fac curat in dulapurile cu haine, sa dau cartile jos din biblioteca si sa le aranjez pe culori, marimi, titluri, pentru ca in final sa le pun tot alandala. Dar nu asta conteaza, ci faptul ca au mai fost rasfoite cele citite si am mai ascultat din rugamintile celorlalte, de a fi strabatute cat mai repede, mai ales cand Bia ne mai da cate-un imbold de a le parcurge si de a ajunge in locuri nebanuite. 

db3eaff80f3f11e3866d22000a9f137d_7

Intre timp mai asez un tablou in camera, mai agat pe pereti vederile abia primite, se mai face-un ceai de la Kusmi Tea si da, asa s-a dus ziua. Seara se incheie cu o carte citita la intamplare sau rasfoirea uneia scrisa intr-o olandeza neintalnita-n scoala, se spune “Noapte buna”, se trag draperiile si se inchid ochii. 

a71ecb560f6011e38ce622000a9f13a7_7 a7b7a596107911e3bf1c22000aa8008f_7

Of, sa vina toamna aramie odata, ca nu stiu cum sa mai umplu din zilele ca cele abia trecute. 

Voi cum stati cu inspiratia? 

Au trecut pe aici:↓

Bia Alexandra Bohan jo Raluca ella Luminita Iuliana Le Reveur Mihaela Eliza Adina Nasta Andra :) Nita Maria Camelia Monica O Oană Aa. un zambet