Concurs aniversare Cupcake

18 august 2012. Si acum imi amintesc ziua in care m-am hotarat, in sfarsit, sa-mi astern gandurile intr-un blog. Mereu am fost de parere ca totul, dar absolut totul, are in aceasta viata un scop. Poate mai mic, poate mai mare, poate sa apara curand sau sa-l vedem peste cateva luni sau ani. Drept dovada mi-au stat toate rasturnarile de situatie si momentele in care nu reuseam sa inteleg de ce s-a intamplat un lucru, cand am simtit ca n-am avut nicio vina sau am dat tot ce am putut.

Blogul a aparut din dorinta de a posta cat mai multe retete incercate, mai ales ca in perioada in care am locuit in Romania, stateam doar cu fratele meu si aveam spatiu si timp suficient pentru orice preparat. Imi imaginam ca blogul o sa creasca mare, mare, in scurt timp, daca ma tin de treaba. 😀 Ei, vise.. N-am reusit sa urmez linia dorita, ci am ajuns sa povestesc in acesta despre noua mea aventura, si anume: integrarea in Antwerpen, Belgia. Am plecat cu multe dorinte si vise-n spate, in urma cu aproape un an.. Multe lucruri nu mi le mai amintesc, dar stiu si sunt constienta ca trebuie sa invat, sa invat si sa invat. Cu cat mai mult, cu atat mai bine. Nu-mi iese tot timpul, mai ales cand limba a fost o piedica pana de curand si multe lucruri n-am reusit sa fac in acest an.

Asa mi-am gasit “consolarea” in blog. Am scris despre toate clipele insemnate si neinsemnate, cu gandul de a le impartasi cu voi si sa invatam impreuna din experientele proprii si ale celorlalti. La inceput credeam ca nu ma citeste nimeni, dar voi mi-ati dovedit contrariul. Si acum mai tresar de bucurie cand cineva isi lasa urma si cateva vorbe pe Cupcake. Pe toate le pastrez in suflet si ma ajuta in momentele mai dificile, iar pentru asta o sa va fiu mereu recunoscatoare.

Ma bucur ca-mi sunteti alaturi si acum, dupa ce tot ce a avut blogul mai bun s-a pierdut, si anume, vorbele si gandurile voastre. Totusi, multumesc in gand ca am reusit sa-mi salvez o parte din articole si din trairi. E complet acum, sau mai bine zis, ca o casa renovata, proaspat varuita. Am renuntat la articolele cu prea multe fotografii sau cele in care nu ma mai regaseam, iar aceasta “reinnoire” ma determina sa fiu mai ordonata si organizata in viitor. Nu trebuiesc 10 fotografii din aceeasi ipostaza, cand una singura poate spune totul. :-)

Va multumesc, oameni buni. Nu stiu ce va fi in viitor, cum or sa decurga lucrurile sau incotro o va lua blogul, dar sper sa fie bine, iar noi sa ne regasim mereu aici, in casuta Cupcake, caci voi fi mereu pregatita cu o ceasca cu ceai si-o indemnare.

De aceea m-am gandit sa va rasplatesc acum, in ceas aniversar, pentru fidelitate si ganduri. Nu conteaza ca sunt departe si-i mai dificil cu transportul pana in Romania, o rezolv eu cumva. Mi-as fi dorit sa am mai mult timp pentru pregatirea cadourilor, dar n-a fost sa fie, insa sper ca acestea sa bucure cei doi castigatori pe care ii voi extrage cu ajutorul mult-folositului random. :-)

Primul cadou consta in doua carti foarte indragite de mine, si anume: Nono, de Renata Carageani si Vei fi acolo?, de Guillaume Musso, bine imbracate in cateva mostre de ceai Kusmi Tea, Yogi Tea, s.a.+ o mostra de parfum Fragonard.

aniversare 024

Al doilea cadou consta intr-o alta carte iubita de mine, pe care am citit-o dintr-o suflare si consider ca merita sa treaca prin mai multe maini si suflete: Soapta inimii, de J.P. Sendker. De asemenea, cadoul contine si nelipsitele mostre de ceai, care sa va tina de cald in timp ce veti citi aceasta carte sub patura, dar si o mostra de parfum Fragonard.

aniversare 013

Acestea fiind spuse, tot ce mi-as dori de la voi ar fi un gand, o vorba scrisa sau mai simplu, sa-mi spuneti de cand si de ce ma cititi.

Si ca Cupcake sa prinda mai mult curaj si sa-si implineasca visul de a creste mare, un Like paginii de Facebook si un Share acestui articol ar fi de mare ajutor. Bineinteles, sa mentionati in comentariul lasat aici si numele cu care ati indeplinit conditiile de mai sus.

Concursul va fi deschis pana miercuri, 21 august, ora 23:59, urmand ca joi sa anunt castigatorii si sa expediez cadourile.

*Cadourile vor fi expediate numai pe teritoriul Romaniei sau Belgiei.

Au trecut pe aici:↓

Mihaela Andra :) Camelia Monica jo Mara addicted Adina Nasta Ada Eliza Teea Iuliana Alexandra Bohan Andra O Oană Luminita Cristina Le Reveur Bia Noemi Pripon Raluca Aa. Raluca