Unde locuieste fericirea

park 102

Cand ma simt trista, ingandurata si nesigura pe deciziile mele, fug in parc. In oricare. Cel mai apropiat sau cel mai indepartat, caci bine-mi face si mersul pe bicicleta pana acolo. Parcurile sunt magice pentru mine. Sunt imbracate in dragoste pura si-n mireasma florilor de tei. Aerul cald, adierea vantului, iarba moale…toate au fost create parca pentru a bine dispune oamenii.

Iubesc parcurile. Ma minunez de fiecare copac, fiecare banca si fiecare pajiste intinsa. Imi place sa ma plimb pe poteci si sa urc podurile ce ne ajuta sa traversam raurile involburate din parcuri. Daca mai sunt si cateva rate si pasari rare, fericirea-i asigurata.

park 014

Unde locuieste fericirea? In parc, sunt convinsa. Oricat de abatuta sau obosita as fi, o plimbare in parc ma invioreaza si ma face sa ma intorc acasa mai sigura pe mine, mai optimista si cu cateva grame de fericire in plus.

Asa am facut si in aceasta saptamana, cand inima mi-a fost pusa la incercare si aveam mare nevoie de bunatatea parcului. Am luat omul iubit, o patura, un ceai si-o carte, si-am pornit biciclind spre locul care avea sa ma ajute sa-mi revin.

2013-07-033

Bineinteles ca nu ne-am saturat cu un singur parc si ne-am lasat pierduti prin altele mai mari si mai grandioase, inainte sa ne asezam la umbra unui copac. M-am incarcat cu energie pozitiva, cu dragoste si mi-am linistit sufletul.

Ne-am gasit apoi locul si ne-am intins pe o iarba moale, care numai la vise dulci te-ndemna. A fost cel mai bun remediu, leacul de care aveam nevoie. Daca-l am si pe Eliade alaturi, mai ca totul pare prea perfect ca sa fie adevarat. Dar a fost, va spun…

park 017 park 092

Dupa cum vedeti, fericirea sta si va asteapta in parc; este pentru toata lumea. Mie mi-a fost alaturi si-o bijuterie creata de Miss Babacilu, de-a reusit sa ma rasfete cum numai o minunatie creata de ea o putea face.

park 036

Voi pe unde va mai plimbati sufletele? ♥

Au trecut pe aici:↓

Mihaela Andra :) jo O Oană addicted Monica Raluca Nice She wolf Vica Luminita Raluca