O saptamana in doi

A fost o saptamana perfecta. A fost asa cum mi-am imaginat de fapt ca o sa fie, in ultimele doua luni..

Nimic nu se compara cu umarul lui, cu sprijinul pe care mi-l ofera. Cu siguranta si dragostea pe care o simt atunci cand e in preajma. Cu ajutorul si motivatia pe care mi-o inspira. Cu plimbarile facute cu el de mana, cu locurile noi vizitate impreuna. Nimic nu se compara cu somnul adanc si linistit langa el. E perfect. Pentru mine. Si nu am nevoie de mai mult.

8f74d580f5d011e29de622000ae90e7b_7 - Copy

Nu stiu cum au trecut zilele, caci de o saptamana uit sa ma uit la ceas sau in calendar. Nu vad rostul. Timpul trece in ritmul lui. Diminetile incep timide si lenese, dupa care zorii isi fac aparitia si ne lasa sa ne bucuram de inca o zi senina, impreuna…

A fost si-un maraton de gatit, intr-o zi.. cand, extenuati de la atata munca si cu un ultim gram de energie necesar pentru a manca, mi-a spus senin si-ntr-un glas plin de dragoste: “Asta a fost antrenament pentru casa noastra 😀 ” Pai, cum sa nu-l adori? :-)

f0da7440f69a11e2980b22000ae911a9_7 - Copy

Oh, si cat timp pentru plimbari si facut noi prieteni a fost… M-am bucurat ca am reusit sa-l integrez in cercul meu de prieteni si colegi, dar mai ales, ca a fost acceptat si primit cu caldura. Oamenii astia-s fantastici, va spun. 😛

87497e42f70611e2ac8422000a1fbf16_7 - Copy

S-a-ntamplat sa fie si-o seara magica, cand am ascultat furtuna ce se dadea afara si linistea din sufletele noastre. N-am stiut ca o sa fie atat de bine langa el. N-am stiut ca mi-e sortit, ca inima a avut dreptate in toti acesti ani… N-am banuit nicio secunda ca o sa primesc o asa dragoste mare, in urma cu 4 luni.

Acum stiu. Acum inteleg totul. Totul are un scop. Trebuie doar sa-l lasati sa va gaseasca, iar apoi o sa fie bine.. ♥

Au trecut pe aici:↓

Mihaela O Oană Bia Luminita Eliza Andra :) Ramona Raluca