Sanatosi sa fim, ca ploi avem din plin

njm,h

Nici n-au trecut cateva zile de cand v-am spus de ce vara minunata avem parte in Antwerpen, ca iar s-au intors ploile.. Iar cand se intind de la inceputul weekend-ului pana la sfarsit, mai ca nu mai stii cum sa-ti petreci timpul liber.

As putea spune ca am avut noroc, de fapt, in acest weekend. O noua “jucarie” mi-a ocupat mai tot weekend-ul, de-am reusit sa si mananc butonand, atata entuziasm zacea in mine.   Bine, nu va imaginati ca doar asta am facut, dar in majoritatea timpului cam asta s-a intamplat. Nu-i nimic, recuperam noi timpul  ”pierdut” in urmatorul weekend.

Sambata s-au facut mai toate lucrurile care se fac intr-o zi de sambata: curatenie, cumparaturi, mancare, spalat, calcat si alte asemenea. Ce mai, a fost zi de ars calorii, nu de pierdut timpul. V-am spus si de evolutia mea de cand invat olandeza si pana unde am ajuns cu ea, dar si ce-mi doresc sa fac pe viitor. M-am bucurat si de comentariile primite, cand am vazut cati cititori dornici am sa invete o limba noua.

Ei bine, spre seara s-au cam dat lucrurile peste cap, cand mi-a ajuns un mic pachet din Romania, de laomul iubit. Cateva carti de mult dorite, noua jucarie, dar si scrisoarea lunga si emotionanta mi-au facut seara mai frumoasa. De fapt, nu doar seara, ci insasi viata mi-a devenit mai frumoasa, de cand observ ca lucrurile tind sa se aseze la locul lor. E uimitor cum un om te schimba in totalitate sau, te face sa te regasesti, lucru care credeai ca s-a mai intamplat si inainte sa apara el. Dar nu, v-am mai spus eu detrairile mele..

Una peste alta, duminica a fost zi de butonat, citit, facut fotografii si gatit. Ce-a iesit, vedeti mai jos:

uitkyu

♥ Mama a primit o noua orhidee de ziua ei, astfel ca are cine sa ne incante vara aceasta privirile. Ii ador culoarea intensa si totusi, cuminte, dar si faptul ca reuseste stea foarte mult timp inflorita.

li;

♥ Ma bucur tot mai mult de duminicile petrecute acasa, cand stiu ca pot manca mai sanatos decat daca as fi iesit prin oras. Capsunile si ciresele au fost la ordinea zilei.

gr

♥ Bineinteles, si cartile au avut parte de atentia mea duminica, de una sta deja pe raftul cu carti citite, iar alta e proaspat inceputa. Mmmm, cat dor mi-a fost de mirosul de carte noua…

sdfb

♥ Dupa ceva efort fizic facut mai spre seara, weekend-ul s-a incheiat cu un bol de ceai proaspat de menta. Ma tot plangeam zilele trecute ca nu gasesc niciunde planta de care-n tara nu stiam cum sa mai scap si iata ca norocul mi-a suras intr-un un magazin bio, unde m-am imprietenit cu un ghiveci cu menta. Adus acasa, acesta zace in gradina alaturi de celelalte plante aromatice: rozmarin, leustean, busuioc, patrunjel, lavanda…

Poate-a fost el, weekend-ul, mai lipsit de activitati decat de obicei si cu mai multe suspine decat in general, cand vedeam pe retelele sociale ca mai toata lumea zace la soare sau se racoreste intr-o mare limpede, dar a trecut el bine, daca saptamana ne gaseste sanatosi.

Voi cum v-ati petrecut weekend-ul?

Au trecut pe aici:↓

O Oană Raluca