Zile senine

cvc

Mi-a fost dor sa  ma bucur de soare, caldura si de plimbarile lungi de prin oras. De mai bine de o saptamana folosesc bicicleta zi de zi, inclusiv pentru mersul la scoala ( 3 km dus, 3 intors   ). Ma bucur ca mi-am pus din nou sangele in miscare si mi-am dezmortit corpul, dupa atata “hibernare”.

cbhn jNu demult, Vica ne-a impartasit o poveste frumoasa, de primavara. Ma indragostisem imediat de acel loc magic pe care ea l-a conturat atat de frumos in cuvinte si in fotografii. Asa am ajuns intr-o duminica senina, pentru prima data, in minunea de parc ilustrata. E un parc magic, va spun. Alei pline cu ciresi japonezi, locuri intinse de sezut, ferme ecologice, terenuri amenajate pentru diferite tipuri de sport si multe alte facilitati. E imposibil sa te plictisesti intr-un asemenea parc, desi atata timp cat e o zona impadurita, cat de mica, sunt convinsa ca nu vor exista clipe fara rost.

Am luat parcul la pedalat si m-am bucurat de toata viata si energia care domina acolo. Nici nu am stiut cand a zburat timpul, caci abia dupa 3 ore de plimbat si vazut, am realizat ca seara incepe sa se lase. Am plecat inapoi spre casa, dar cu promisiunea ca ne vom revedea cat mai curand si din ce in ce mai des.

Si asa a fost. La numai o saptamana de la prima vedere, am petrecut o alta dupa-amiaza minunata, de data aceasta impreuna cu ai mei parinti si cativa prieteni de familie. Am avut parte de o vreme perfecta, cand puteai sa te si bronzezi la soare. A fost atat de bine, incat dupa ce m-am bucurat de lectura in aer liber, am atipit putin pe patura. Aerul si armonia de acolo mi-au linistit sufletul.

bcv n cvbvbn

Mi-a placut si faptul ca ne-am pregatit un mic picnic de acasa si l-am savurat in linistea din parc. Cozonacul a avut mai multa aroma, iar ouale au fost ciocnite cu mai mult drag.

zxczdb v vb

Iubesc parcul acesta. Mai mult decat oricare alt parc strabatut pana acum. Lipseste doar omul iubit pentru a fi totul perfect din toate punctele de vedere, dar nu mai e mult si o sa se implineasca si acest fapt.

Au trecut pe aici:↓

Raluca