Din ultima saptamana

Probabil ca v-ati intrebat de unde atata tacere in casuta Cupcake, cea mai lunga de pana acum. Am ajuns sa public mai multe fotografii decat retete sau povesti despre viata, iar asta deoarece nu-mi gasesc cuvintele cand ar trebui, dar si cand le gasesc, nu am rabdare ca sa le astern. Nu stiu cum o sa fie de acum incolo, desi imi tot promit ca o sa ma implic mai mult in scrisul pe blog. Vremea frumoasa si-a spus si ea cuvantul, dar si minunatele plimbari facute prin Antwerpen si imprejurimi.

Cam asta s-a intamplat in ultima saptamana, de cand m-am intors in Belgia. Am mai trecut de un examen la scoala de flamanda, urmand ca de joi sa incep cel de-al patrulea modul de limba, 2.2. Sper ca la acest modul sa vorbesc mai fluent limba olandeza si sa ma descurc cu ea in cat mai multe situatii, lasand limba engleza doar pentru placerea lecturii.

Am vazut si maratonul organizat duminica, in Antwerpen.. dar fara sa particip in vreun fel (pentru moment). Imi doresc sa alerg cat mai mult, dar nu gasesc mereu motivatia si timpul necesar. Sunt convinsa, totusi, ca odata ce vremea se va imbunatati si o sa-mi fac ordine in cursuri, voi gasi timp dedicarii acestui sport. Imi doresc enorm ca incepand din vara/toamna sa particip la competitii, doar de dragul experientei si energiei ce domina in aceste activitati.

vbnh

In Miercurea fara cuvinte de saptamana trecuta v-am aratat cateva fotografii facute pe plaja din Knokke. A fost pentru prima oara cand am fost acolo, pana in acea clipa vazand Marea Nordului doar de la statiunea Oostende. Mi-a placut enorm la Knokke, mai mult ca la Oostende chiar, probabil si pentru ca se afla mai aproape de Olanda, dar si pentru linistea din oras si oamenii de acolo. Am dat si de un triatlon in desfasurare, astfel ca atmosfera era asigurata pe toata plaja   Si cum totul se intampla la momentul potrivit, dupa promisiunea intoarcerii la Knokke, am descoperit un blog de calatorii minunat, primul lucru care mi-a sarit in ochi fiind articolul despre cea mai lunga linie de tramvai din lume, aceasta strabatand toata coasta Belgiei.. Banuiti si voi unde va fi urmatoarea escapada.

Despre Antwerpen v-am povestit cat am putut si vi l-am prezentat prin ochii mei. Totusi, mereu descopar cate un lucru sau loc nou in acest oras, care ma face sa-l indragesc si iubesc mai mult decat inainte.

vchjkAs vrea sa va spun ca mi-e dor de voi, cititorii mei, si de cei care imi scrieti si-mi inseninati zilele. Sper sa mai aveti putintica rabdare cu mine, iar eu am sa va rasplatesc cu articole noi si ganduri bune. As vrea sa va prezint mai pe larg cateva lucrusoare achizitionate din tara, dar acest lucru il voi face dupa ce ma va lasa zdravana raceala capatata in weekend. Ma intorc acum la ceaiuri, medicamente si patura care are grija de mine…

Au trecut pe aici:↓

Raluca