Din vacanta

Cele mai frumoase lucruri se intampla cand nu te astepti. Cand nici macar nu-ti trece prin minte ca ceva din banala-ti viata se va schimba prea curand. Pana cand, intr-o clipita, nimic nu mai e ca inainte. Te schimbi, vezi diferit, simti diferit, traiesti diferit. Si inveti sa te adaptezi, ca sa te poti integra.

Am avut o vacanta minunata. Plina de ploaie, in prima saptamana, dar acest lucru nu a facut decat sa-i dea si mai mult farmec. M-am trezit inconjurata de surprize din partea prietenilor, dar si de gesturi marunte si semnificative. Inima mi-a batut mai repede ca niciodata, de credeam ca pot muri de atata bucurie.

N-am stiut ca asta ma asteapta. Ca prietenii ma asteapta cu atata drag. Si regret enorm ca mi-am dorit sa nu ma intorc in tara..

Dupa ce treceam de responsabilitatea orelor de conducere, stiam ca ma asteapta ei, sufletele mele pereche, sa ne petrecem timpul impreuna. Astfel am ajuns sa urc pana la Paltinis de doua ori si sa strabat o multime de alte locuri. Mi-am retrait un dor, dar mi-am facut altele pe langa. Vizitele la Pardon Cafe, Cafe Wien si Tea Spot mi-au incalzit sufletul. Am mers la teatru, planuind din urma cu o luna ca a venit timpul sa vedem piesa FAUST.

Faust. Faust te schimba. Iti schimba perceptia de spectator si admirator. Ramai fara cuvinte in fata acestor oameni simpli, dar care dau tot ce-i mai bun din ei. Voi fi etern recunoscatoare ca am luat parte la acest spectacol. Ca am trait in rand cu actorii si am simtit tot ce au vrut ei sa-mi transmita. Lacrimile de final spun totul. Nu mai e nevoie de cuvinte.

Alte zeci de plimbari si intalniri cu vechii mei prieteni. O mica petrecere la mine in bucatarie dupa trecerea examenului. Portii zdravene de ras, pizza “cu de toate”, cipsuri in ulei si alte chestii pacatoase.

Surprizele au venit si din partea unor persoane dragi mie. Mihaela m-a surprins cu o noua colectie de cercei facuti de ea, cateva carti deosebite, ceaiuri alese, dar si reviste pentru suflet. Miss Babacilu si Reverto mi-au bucurat sufletul pentru totdeauna.

 baaa ba

Omul iubit mi-a acordat toata increderea atunci cand, la nici o zi dupa luarea permisului de conducere, mi-a incredintat pentru cateva drumuri propria masina. Ca am bajbait la inceput si acomodat mai greu, e alta poveste. 😀

bab

Si tot el a fost cel care m-a condus pana la aeroport, desi sunt convinsa ca avea multe alte lucruri de rezolvat. M-am bucurat de drumul lung, de peisaje vazute doar in fotografii si de o vreme amestecata despre care credeam ca numai in Belgia exista.

babab baba

A fost o vacanta minunata. O gura de aer proaspat. O resuscitare de la rutina si problemele zilnice. A fost tot ceea ce aveam nevoie…

Au trecut pe aici:↓

Mihaela Ioana Raluca