Lucruri neasteptate

xfbvgSe intampla lucruri. Lucruri neasteptat de frumoase, nesperat de minunate.

Nu stiu sa-mi organizez multitudinea de ganduri ca sa ma puteti intelege. Nu stiu sa exprim ceea ce simt acum, ci doar ce am simtit inainte sa ajung din nou, in tara.

Recunosc, mi-a fost frica. Poate de locul in care am copilarit, poate de oamenii cu care trebuia sa ma intalnesc sau de sentimentul de a nu mai apartine acestui loc.

In ultimele zile am facut multe lucruri pentru prima data. Si e un sentiment atat de placut sa stii mai ai o implinire!

Ma cert in gand ca nu mi-am dorit sa vin in vacanta. Uitasem ca oamenii sfintesc locul, iar cand prietenii din copilarie ti se aduna-n sufragerie la ceai, prajituri si povesti infinite, mai ca ai veni si la vara putin.

Traiesc lucruri demult visate si dorite. Ploaia care si-a facut simtita prezenta din seara in care am ajuns nu ma face sa cred decat ca asa a fost sa fie, caci mai bine si frumos decat atat nu se putea.

N-am stiut cat de dor mi-a fost de ei decat atunci cand i-am imbratisat si nu mi-as fi dorit sa le mai dau drumul vreodata. Dorul zacea in mine, nebagat in seama se pare, de foarte mult timp.

Acum e bine. Sunt bine. Cand viata te provoaca, nu poti decat sa-i raspunzi cu aceeasi moneda si sa o faci placuta. Chiar daca in suflet iti ploua…

Au trecut pe aici:↓

Raluca