Cursuri de integrare (2) – Final

xcvbfhg

In sfarsit, in sfarsit, in sfarsit! Si ce pacat….

Cu o zi in urma am absolvit cursurile de integrare despre care v-am mai vorbit aici. 6 saptamani, 2 zile pe saptamana, cateva ore cu informatii folositoare. Un curs bine organizat si pus la punct pana la cel mai mic detaliu. Un curs dupa care te poti declara independent in noua tara, considerandu-se ca nu mai ai nevoie de ajutor, de informatii pe care nimeni nu ti le putea da pana acum. Un curs extraordinar, util pana la ultimul cuvant spus.

Nu stiu cum se face, dar mereu ma atasez de oamenii pe care-i cunosc. Fiecare si-a lasat amprenta asupra mea, asupra felului in care privesc lumea. M-am bucurat ca am avut ocazia cu acest curs sa cunosc si mai multi oameni din Antwerpen. Oameni aflati in aceiasi situatie ca si mine, in aceleasi intrebari fara raspuns.

Am avut parte de o profesoara minunata. M-a fascinat felul in care ne-a predat si ne-a invatat sa ne descurcam singuri in situatii pe care pana acum le credeam imposibile. Ne-a ajutat sa descoperim si sa facem lucruri de care nu credeam ca suntem capabili. Un om energic, dinamic, positiv si gata sa-ti ofere orice informatie de care ai nevoie.

Sunt coplesita de emotii si sunt recunoscatoare pentru sansa de a o lua de la capat, indiferent de greutati. Ma bucura tot ce am invatat si acumulat. Ma incanta ca am trecut o granita si-am ajuns sa cunosc alte zeci.

Vroiam sa ajung la un lucru: nu ezitati. Niciodata. Daca aveti ocazia, incercati. Mereu exista cale de intoarcere. Dar mai frumoasa-i calea spre necunoscut.

Au trecut pe aici:↓