Second-hand si Murakami

Fiecare carte citita ma schimba. Ma face sa vad lumea altfel decat inainte. Ma determina sa deschid mai bine ochii si sa vad lucruri pe care le evitam pana acum sa le privesc. Nicio zi nu mai seamana cu alta. Nicio secunda.

fgfj

Murakami ma schimba. Te schimba. Atat de usor mi se strecoara vorbele lui in ganduri.. si reuseste cumva sa ma faca sa capat noi obiceiuri. Asa m-am trezit ca de cateva zile sunt mai visatoare, mai boema ca inainte. Mi-e pofta de muzica clasica mai mult ca niciodata. Mi-e dor de muzee si de arta din ele. Privesc cartile cu alti ochi. Si aerul e diferit. Si simturile, totul.

ghnm xvbf

Cand abia ma obisnuisem cu noile trairi, am dat ochii cu lucrurile frumoase. Cu minunatii care-mi insenineaza de cateva zile sufletul. Cu cesti visatoare, desprinse parca din alte timpuri. Cu un tablou de poveste. Cu cateva carti minunate.

vnm

Vine primavara, sunt sigura. Iar eu o astept cu inima deschisa,  sa intre si sa nu mai plece niciodata. O servesc cu citate din carti, cu ceaiuri aromate si flori de camp.

Au trecut pe aici:↓

Eliza roberts