Vacanta

Iata-ma in ultimele ore de vacanta, gandindu-ma la saptamana care urmeaza, la luna in care mi-am propus sa-i acord mai multa atentie flamandei decat am facut-o pana acum. As vrea sa va povestesc despre un nou episod din Scoala de flamanda, dar inca nu simt ca as avea ceva nou sa va spun. Dupa trecerea la noul modul si schimbarea clasei, nu mai simt acelasi entuziasm ca la inceput, stiind exact unde este problema: ne intalnim 4 ore de trei ori pe saptamana, iar in scurta pauza pe care o avem, fiecare isi ocupa timpul cu altceva, in loc sa ne destindem, sa ne cunoastem mai bine, sa ne imprietenim… Dar poate asa e la inceput, iar eu am uitat deja.

Ce-am facut in aceasta saptamana? M-am adancit in citit, in alergat si vorbit cu prietenii. Uitandu-ma acum in urma, nu simt ca as fi facut mare lucru, dar parca bine-a fost sa nu stiu altceva decat citit cartile pe care asteptam de mult timp sa le parcurg. 

Astazi am terminat Kafka on the Shore, de Haruki Murakami. Este a doua carte pe care o citesc de acest autor, dupa 1Q84, iar tot ce pot spune este ca sunt absolut fascinata de imaginatia acestuia. Atunci cand il citesc, patrund intr-o lume extraordinara, in care simple povesti de inceput capata amploare dupa fiecare pagina citita, misterul dezlegandu-se incet pana spre final. Abia astept sa-i citesc si celelalte carti, sa ma dedic in totalitate cartilor acestuia, dar mai intai sa termin si cu noile carti luate de la biblioteca.

Am reusit sa ajung si la un second-hand saptamana aceasta, de la care am plecat cu cateva lucrusoare tare faine. Lumina buna sa fie, ca le pozez imediat si vi le arat!

Imi vine acum sa va povestesc despre toate lucrurile facute intr-un singur articol, dar prea simt ca o sa ignor detaliile, asa ca o sa incerc sa ma dedic fiecarui lucru in parte. Despre biciclete, despre alergatul pe care il practic de aproape o luna, despre locurile frumoase din Anwerpen si plimbarile facute in ultima saptamana o sa cititi in zilele urmatoare.

Dar cateva fotografii tot va las!

nmk,

vcfghn

nhm

La final, Cupcake va recomanda un blog pe care l-a citit din scoarta-n scoarta in clipa in care l-a gasit si-l urmareste de atunci constant: Flying Umbrellas. Atata pace si frumusete zace in acel blog… considerandu-l o adevarata terapie pentru suflet. Sa va mai spun ca viata descrisa acolo se intampla tot in Antwerpen? ♥

Un inceput de saptamana minunat!

Au trecut pe aici:↓