Ganduri

As putea incepe prin a-mi cere scuze pentru pauza sau lipsa de cuvinte de pe blog din ultima saptamana.. Am trecut prin atatea stari, am aflat atat de multe lucruri, m-am adancit in legile Belgiei, care-s pline de exceptii pentru minunatul nostru popor.. Si n-am putut sa scriu. Nici acum nu simt ca scriu ceva util, dar undeva trebuie sa-mi spun oful!

As vrea sa scurtez pe cat posibil postarea asta si sa va spun doar cateva lucruri:

Faceti tot ce va trece prin cap, spuneti tot ceea ce simtiti, fiti sinceri cu voi si cu cei din jur. Nu lasati timpul sa treaca pe langa voi, gandindu-va ca aveti timp pentru toate mai tarziu. Nu. Implicati-va cat puteti, munciti cu spor, dar faceti si pauze, permiteti-va un desert caloric, dar nu renuntati la alimentatia sanatoasa. Dar unde vroiam sa ajung? Da, aici. Traiti-va viata frumos si aveti grija ca cei din jur sa stie ca ii iubiti si ca ii apreciati. Pana nu e prea tarziu. Pana nu apar regretele, ca-i o povara prea grea de dus pe umeri.

Acum stiu doar ca totul are un scop, pe care niciodata nu l-am inteles pe moment, dar care apare el tiptil, se strecoara cumva in mintea noastra la un moment dat. Si atunci o sa va ganditi ca poate ati fi putut face mai mult, mai bine sau puteti fi recunoscatori pentru unde ati ajuns, stiind ca nu aveti cum sa schimbati cursul vietii.

Ingrijiti-va de prieteni, ca nimic nu se compara cu o conversatie cu acestia! Va spun, tremur de dor. Imi doresc enorm sa am macar  una din prietene aproape, sa am cui ma destainui fara frica, sa simt ca cineva imi intelege grijile si durerile. Rezervati-va timp pentru ei, o ora, mai putin, nu conteaza. O sa va simtiti eliberati mai apoi si plecati acasa cu multe sfaturi in spate.

Invatati cu drag, incepeti lucruri noi, depasiti-va limitele. Viata e prea scurta ca sa n-o traim intens.

Inca sunt uimita de sufletele care ma inconjoara. Sunt uimita de sentimentele oamenilor, de puterea lor de a iubi in tacere. Ma uimeste viata asta, cu toate misterele, care se deschid la timpul potrivit. Sunt uimita de sufletele care-mi sunt prieteni, de amintirile si trairile ce ne leaga pentru totdeauna.

Iubiti, oameni buni. Nu lasati timpul sa treaca, nu lasati indoielile sa se asterne. Cititi pe nerasuflate, alergati pana nu mai puteti, deschideti-va inima in fata oamenilor, calatoriti cand aveti ocazia.

Traiti.

Au trecut pe aici:↓

Luminita Mihaela Teea Andra :) Raluca