Second Hand (2)

Pentru ca “life goes on”, trebuie sa ne gasim din nou calea si sa intram in ritmul omenirii. V-am povestit in urma cu ceva timp despre parerea mea despre second hand-uri, cat si o interesanta si frumoasa achizitie facuta in acea perioada.

De atunci am mai achizitionat diverse lucruri pentru casa, dar n-am mai apucat sa vi le arat. Totusi, lucrurile cumparate azi, dar si cateva poze facute intr-un SH, merita sa aiba un loc in Cupcake.

drg tgrtg

 Pe mine ma fascineaza aceste mici colturi cu tablouri vechi. Nu ma pot satura sa le privesc, admir si sa mi le doresc in casa mea. Dar cum nu trebuie sa facem abuz de nimic in viata, azi m-am multumit doar cu o fotografie. Bine, doua fotografii.  A doua poza mi se pare de vis. O casa atat de.. dreamy! Cuvantul “frumos” reprezinta tabloul in totalitate.

grtg gtrgh

Un alt colt sau o parte a second-ului pe care o vizitez mereu este sectiunea cartilor. O multime de rafturi arhi-pline cu fel si fel de volume, gata sa fie rasfoite si devorate. Desi majoritatea sunt in neerlandeza, acest second are carti si in engleza, franceza sau germana. O minune!

rgth

Si uite-asa m-am ales cu cateva titluri bune, la preturi foarte mici. Doua dintre ele au costat 50 de centi/buc, iar ultima 1 euro. Mai bine nici ca nu se putea! ♥

fgstg hghn

O alta minunatie gasita azi si care a trecut deja prin aparatul de fotografiat este aceasta cutie de depozitare cu trei sertare. Am gasit-o in stare excelenta, acasa doar am curatat-o bine de tot cu o carpa umeda, apoi a fost gata sa fie umpluta ♥ Pretul? M-ati crede daca v-as spune tot 50 de centi?

vfgdf

Acestea fiind spuse, va doresc o duminica linistita si plina de caldura (am inteles ca in Romania ninge de zor) si sa meditati putin la citatul de mai sus.

Daaar sa nu uit de intrebarea pe care doream sa v-o pun: obisnuiti sa va cumparati diferite lucruri/carti din second hand-uri/anticariate?

Au trecut pe aici:↓

Eliza