Cupcakes & muffins-100 everyday recipes

Unii dintre voi ati remarcat pe Facebook mica-mare surpriza a Dianei, si anume cartea “cupcakes & muffins – 100 everyday recipes”. Este o carte pe care mi-am dorit-o de mult, astfel ca am fost mai mult decat incantata si entuziasmata atunci cand am gasit-o in posta, alaturi de o felicitare minunata, scrisa de Diana.

ccc

Cartea este mult mai minunata decat ma asteptam, aceasta cuprinzand numeroase retete de cupcakes si muffins, potrivite ocaziilor speciale, dar si retete de facut cand dam de rainy days. Spre finalul cartii gasim si  retete de mini tarte sau alte prajiturele, dar si cateva retete de dulciuri sanatoase ( fara zahar, mai putine grasimi etc. ).

Eu recomand aceasta carte oricarui pasionat de cupcakes, muffins, prajiturele.. deoarece este mai mult decat perfecta! Retetele sunt extrem de simple, usor de facut si potrivite pentru o seara de ceai sau o adunare cu prietenii. Sunt extrem de fericita ca detin o astfel de carte, aceasta minunata surpriza fiind un impuls de a va prezenta retete cat mai variate si originale.

Ador prezentarea cartii, fotografiile fiind impecabile si fara cusur. Abia astept sa prepar fiecare reteta si sa vi le prezint si voua.

P.S. Multumesc din nou, Diana! Am sa ma revansez curand! :-*

Au trecut pe aici:↓

Eliza Ovidyu Raluca Raluca