Second Hand

De mult timp imi doresc sa deschid acest subiect, dar mereu uitam sau gaseam altceva mai interesant de spus. Cum ieri s-a-ntamplat sa merg la un alt SH, am zis ca-i musai sa va spun de unde mai cumpar eu diverse chestii utile, la preturi extrem de mici.

Am mania second-hand-urilor din tara, cand ‘vizitam’ astfel de magazine saptamanal, pentru a vedea ce alte articole au scos la vanzare. Mereu am gasit lucruri bune si de calitate, la preturi minuscule. De la haine pana la accesorii pentru bucatarie, gaseam tot ce aveam nevoie la SH.

Niciodata nu mi-a fost rusine sa recunosc, ba chiar le recomand si altora sa mearga, sa caute, mai ales de cand cu criza asta, parca nu ne mai e totuna sa cheltuim banii pe haine. De fapt, eu mereu am preferat sa folosesc banii pentru carti, ceaiuri, calatorii sau diverse chestii pentru care nu ma-ncumentam sa le cumpar la mana a doua. Ca de exemplu, n-am cumparat si n-am sa cumpar incaltaminte de la sh, lenjerie de corp sau alte articole ce tin de igiena personala.

Imi place ca mereu gasesc cate ceva frumos si in stare impecabila, astfel ca nu se poate sa merg la un sh si sa ma intorc cu mainile goale. Si uite-asa am aflat de un lant de sencond-hand-uri aici, in Antwerpen, dar si in afara lui. SH-uri pe 3 etaje cu produse sortate, cu multe rafturi prin care ti-e mai mare dragul sa-ti plimbi ochii. De la mobila, haine si produse pentru bucatarie pana la carti, electrocasnice si alte cate si mai cate, tind sa cred ca o casa poate fi pusa in functiune cu bani putini numai cu produse SH, la cate se gasesc.

Si uite-asa mi-am schimbat eu conceptia despre SH-uri, gandindu-ma ca pe viitor sa nu investesc prea mult in mobilarea unei case, caci pana la urma oamenii sfintesc locul, nu? De ce sa cheltuiesc o gramada de bani pe comfort, cand cu acei bani pot calatori sau imi pot cumpara lucruri care ma ajuta sa ma dezvolt, sa invat, nu sa stau tolanita pe o canapea de lux all day.

Acestea fiind spuse, am sa va prezint ocazional cateva lucrusoare cumparate de la SH, cat si preturile acestora, iar cine este din Antwerpen, poate sa imi ceara adresele acestor magazine. 😀

Am sa incep de acum cu o frumoasa cutie de bijuterii cumparata ieri dintr-un SH din Duffel. Mi-a placut enorm modelul cu flori si faptul ca era bine intretinuta, asa ca nu am rezistat si am luat-o. Am curatat-o bine cand am ajuns acasa, apoi m-am pus pe ‘umplut’ compartimente. Pretul a fost 1,50 euro.

c h

vhjkhl knj

 Voi intrati in astfel de magazine?

Au trecut pe aici:↓

Eliza Raluca Ioana Camelia ella Monica O. Andra :)