Duminica perfecta

s

Pentru foarte mult timp duminica insemna pentru mine singuratate. Multa singuratate. Ma trezeam dimineata bucuroasa ca am o zi libera, dar tristetea aparea rapid cand realizam ca nu prea am cu cine sa-mi petrec timpul liber.

 Acum nu, nu mai este cazul. Iubesc duminicile. Le ador de la prima secunda in care deschid ochii, pana la ultima, inainte de somn. Sunt atat de recunoscatoare pentru faptul ca sunt inconjurata acum de lume, de parinti, de prieteni, de un oras frumos in care nu am timp sa ma plictisesc. Sa dam uitare acele duminici in care luam pranzul, cina singura.. Cand poate o ora cu o prietena buna petrecuta in oras era tot ce apreciam la o asa zi de weekend…

ss

De aproape doua luni am parte de niste duminici perfecte. Nu mereu pline de activitati, dar sunt mai mult decat credeam ca pot primi vreodata. Am timp sa ma si plictisesc, n-aveti grija, dar pana si plictiseala asta are ceva farmec in ea

La fel ca si azi, ziua a inceput cu bucurie, cu multa buna-dispozitie si voie buna. O plimbare prin parc completeaza restul activitatilor care urmeaza. Si ce daca dupa masa din familie spal vasele timp de o jumatate de ora sau mai mult? Timpul petrecut alaturi de ei, la masa, este de nepretuit.

Nu pot sa ma exprim, sa va explic ce simt.. Dar niciodata n-am fost mai multumita si recunoscatoare pentru viata pe care o am. Niciodata ca acum.

Va multumesc ca ma cititi. Imi faceti duminica si mai perfecta.

sas

Au trecut pe aici:↓

Monica Nita Maria Camelia Ioana Raluca Andra :) Ioana Matei Raluca