O zi grozava

Ieri a fost ceva in aer. Sau poate faptul ca a fost luna noua (nu prea ii inteleg semnificatia, dar zicea Neti ca e de bine ) ziua a fost atat de grozava. Nu-mi explic, dar nici nu mai am nevoie. Am respirat fericire inca de la primele ore, cand am pregatit cu mama micul-dejun (englezesc, mai exact). Am luat masa impreuna, am mancat in tihna, am povestit si am facut planuri pentru ziua de duminica. Totul a decurs mai bine decat ma asteptam, decat speram.

 gr fg

Am plecat cu totii prin piata de duminica si sa aruncam cateun ochi prin targurile de vechituri. De fapt, ieri a fost ziua ” Antwerp fara masini”, in care acestea nu aveau voie sa circule decat pe bulevardele mari, restul strazilor fiind inchise, fiind posibila deplasarea numai pe jos sau cu bicicleta. S-au organizat o multime de concursuri pe biciclete, cu trasurile (sunt eco, right?   ) si alte asemenea. Am vazut lume vesela si bine-dispusa, lucru pe care il vad rar pe aici. Datorita acestei zile oamenii au avut voie sa-si scoata lucrurile vechi sau ce vor ei sa vanda in fata casei. Mi-a placut la nebunie acest obicei, mi-ar placea sa se organizeze o asa zi mult mai des, nu doar odata pe an. Cu ocazia acestei zile am avut sansa sa gasesc un set de ceai din argint (ceainic+ zaharnita+ 2 cescute) la un pret extrem de mic, o cutie mare de bijuterii, tot de argint ( am cautat toata ziua o asfel de cutie, iar norocul mi-a suras numai spre seara), o geanta Louis Vuitton si cateva bijuterii vintage. Acum ma credeti ca a fost grozava?

szffb

Toata ziua ne-am plimbat pe strazi, am ajuns chiar si in centrul orasului unde, intr-un moment de atentie extraordinar, ochii mei s-au intalnit cu numele PAUL. Instant am dat iama in magazin si mi-am cumparat o cutie cu macarons ( 9 euro cutia cu 10 macarons). Asta da fericire!

bfb

Mi-a placut la nebunie aglomeratia din centrul orasului, deoarece erau o multe de concursuri la care oamenii puteau lua parte, oameni vioi, deschisi, si cum v-am spus mai sus, oameni asa cum rar imi este dat sa vad. Am ajuns si in port, ne-am mai odihnit putin dupa atata umblatura, dupa care am plecat sa vizitam niste prieteni.

bg

Am incheiat seara cu o portie zdravana de pudding si capsuni, iar la ora 21( 22 ora Romaniei) m-am dus la somn. Eram extenuata, dar fericita. De aceea am si scris aceste randuri, sa-mi aduc aminte mai tarziu, cand poate ‘cerul va fi mai innorat’, ca am avut o zi perfecta, implinita.

P.S. Am testat noul cuptor electric cu doua portii de briose. Au fost grozave! Deci, stay tuned! Urmeaza cateva zile de bucatarit

Au trecut pe aici:↓

Adina Nasta Andra :) ella Margot Vica Nita Maria Camelia Raluca Raluca