Casa noua

Cei mai multi dintre voi stiti probabil din postarile mele de pe Facebook ca m-am mutat din Romania in Belgia, una din tarile in care mi-am dorit teribil de mult sa locuiesc. Desi in urma cu cativa ani nici nu vroiam sa aud de aceasta mutare, iata ca timpul mi-a schimbat modul de a gandi, perspectivele si planurile de viitor. Nu regret nimic de pana acum, ci tind sa cred ca absolut orice as fi facut, tot aici as fi ajuns. Sunt atat de incantata de aceasta tara, de acest oras, Antwerpen… Sper sa ne intelegem bine si sa ma acomodez cat mai repede (desi nu sunt la prima mea vizita). Stiu ca ma asteapta cativa ani mai grei, in care voi fi nevoita sa invat limba flamanda, sa-mi imbunatatesc engleza si sa fiu capabila sa termin facultatea mult dorita. Nu mi-e teama de aceste lucruri, deoarece sunt atat de insetata sa invat lucruri noi incat abia astept sa le incep. Si mai ales, cu cei dragi langa mine,  acum orice mi se pare posibil.

Mai jos va arat cateva poze facute azi, in prima zi a sederii mele in noua casa.

Poza 1- vederea mea de la fereastra.

fhf

Poza 2- unul dintre cele mai apetisante ceaiuri ale firmei Twinings. A scris Diana despre el pe Tea Mug

jkn

Iar in poza 3 se afla o mica si frumoasa surpriza facuta tot de Diana, care m-a asteptat cuminte pe noptiera, cand am ajuns in noua casa. Am sa v-o prezint mai pe larg intr-un articol viitor.

hjv

Cam atat pe azi, dar vor urma noi articole incepand de saptamana viitoare, probabil dupa ce ma voi instala complet aici.

Weekend placut in continuare!

Au trecut pe aici:↓

Eliza Bia Nita Maria Camelia Monica Adina Nasta Iuliana Andreea Andra :) Raluca Monica