Despre Soap Mill – prima intalnire

De Soap Mill am auzit in urma cu doi ani, in timpul cautarilor mele nebunesti despre produsele naturale si bio. Mania ma cuprinsese atat de tare incat m-am apucat sa-mi comand singura uleiuri si unturi exotice si sa-mi prepar acasa unturi de corp, creme, balsamuri de buze si sapunuri. Am fost destul de multumita de ce-mi iesise, dar nu vedeam acest lucru de viitor pentru mine, mai ales ca in aceeiasi perioada m-a contactat Mihaela pentru scrierea pe Tea Mug si am lasat balta tot.

soap

Totusi, la folosirea lor nu am renuntat, iar dupa ce s-au terminat cremele facute, m-am apucat sa caut magazine online care se ocupa cu producerea lor. Am gasit destul de greu, deoarece piata bio era abia la inceput la noi in tara si nu prea aveam de unde alege.

Revenind la Soap Mill, in acea perioada nu mi-am permis sa incerc produsele lor si am inceput timid cu sapunurile de la Jovis, Reverto, iar acum, finally- Soap Mill. Am fost atat de bucuroasa cand am auzit ca vin la Sibiu incat imediat mi-am ales cateva produse din magazinul online, urmand sa le primesc la festival.

Emotiile au disparut instant cand am facut cunostinta cu Silvia Chindea, Director Executiv al firmei Soap Mill. Este o persoana atat de naturala, vioaie si vorbareata, incat mi-a ajuns la suflet din primele replici schimbate   Povesteste cu atata drag despre produsele ei, stiind mereu ce sa recomande pentru ca clientul sa fie multumit. De fapt, eu m-am simtit langa ea “ca acasa”, la cat de frumos a decurs conversatia.

 ss

Bineinteles ca nu m-am putut rezuma doar la cele doua produse precomandate: sapunul Rose Feeling si sarea de la Marea Moarta cu lavanda, caci mi-am ales de la casuta si Lavender, un produs 3 in 1, acesta putand fi folosit ca sampon, sapun sau gel de dus.

 Despre toate aceste trei produse o sa va povestesc pe masura ce le incerc, momentan am testat doar Lavender ca sampon, notandu-mi constant cum se comporta parul meu cu tendinta de ingrasare rapida la contactul cu acest produs care, am uitat sa va spun, miroase divin!

 soapmill

Au trecut pe aici:↓

Raluca